cottage cheese
-
Дякую! Яйця з волмарта. Домашні не беру. І в холодильнику тримаю
-
Выздоравливайте ! Я сама не так давно переболела 3 раз . Про яйцо это мой самый большой страх 😧 Где яйца покупали ? Это домашние ?
-
Дякую! Наче вже потроху краще стає. Спробую щось смачненьке приготувати, якщо зможу😂
-
Тільки вчора змогла трішки встати на кухню, і то важко, вернулась
-
Хворію ще, ковід
-
Блін, надивились ваші торти! Поки дома ще, треба йти готувати 😃 А то потім знову робота-дім-робота
-
Я збирала в Україні, але тільки білі та маслята. Тут точно не помилишся. Жодних інших. А інші люди збирають умовно-їстівні🤷♀️
-
Привіт! Я тут з ковідом завалилась, і ось вчора тільки змогла щось готувати своїм😵💫 А тут такі красиві фото❤️ Хотіла сирники зробити вчора, сир висипала в миску, бʼю яйце, а там… частинки майбутнього птаха і пуповина траса👀, я не змогла зробити нічого з цього, сир пішов з яйцем😭 Сьогодні продовжу, але яйця вбиватиму окремо. П.С. Не хворійте! Я два дні не могла просто встати. І цей вірус дивний - прямо відчула, як він пройшовся по органах. В мене після вакцинації на зуби дало, що лікувала, в тепер тягне щелепу по колу. І не тільки це. А діти якось простіше переносять- молодший просто як застуду, старший ходячий, середній не хворіє, бо в минулому році хворів. Чоловік тримається
-
У меня муж обожает собирать . Я вообще этого не понимаю . Мои сборы это пойти в маркет и взять шампиньонов 🤣
-
Спасла подругу !
-
Я подростком была. Лет 12-13 было. Родители моей очень близкой подруги пошли за грибами (грибники со стажем, собирали всю жизнь). Подруга в тот вечер поужинала у меня дома. Родители пришли из леса, нажарили грибочков. В реанимацию в ту же ночь отправилась вся семья, кроме моей подруги. Она была сыта и не стала кушать дома. Родители ее месяца 2 в больнице пролежали, папу вообще еле вытащили с того света. Куча осложнений на всю жизнь. Короче я еще тогда поняла, что грибы я точно никогда не буду собирать.