cottage cheese
-
Цікаво, що такі фрази вживають зазвичай гетеро чоловіки. От подумати логічно, якщо так погано з жінками, то є два варіанти: бути одному або бути з мужиками, але ж ні, мишки плакали, кололися, але продовжували їсти кактус 😆 Ще є варіант для просунутих - прийняти відповідальність за власне життя, а не перекладати на всіх зустрічних жінок і зрозуміти що такого ви робите, що притягуєте в своє життя жінок, яких не поважаєте, а терпите. Але то дуже просунутий варіант, що вимагає високого рівня свідомості.
-
Ну почему сразу "терпит"...)) Почему нельзя предположить,что в паре все обоюдно,я имею ввиду нормальные пары,у всех нас есть свои тараканы и у женщин и у мужчин и всем нам приходится мирится с теми или иными закидонами друг друга, просто в нормальных парах это происходит безболезненно, со взаимной любовью и уважением к тем или иным особенностям)))
-
А у Вас дети есть ?
-
Вы решили этот вопрос только мне задать ?
-
Я і не збиралась. Просто весело, що чувак пише коменти про те, що "всі женщіни козли" в групі про їжу, цікаво було нащо) Ох ці таємниці загадочной мужской души 😆
-
Омлетик на завтрак ☺️😋 Доброго воскресного утра😉✨
-
Да я и не собиралась :) Просто столько , сколько дети «едят Творога» , и приходится терпеть .. то не одна женщина «не ест столько творога «. И после детей перестаешь обращать внимание на маленькие слабости других
-
Кстати логичное место 🤣🤣🤣🤣
-
В смысле собираетесь туда ехать, или там будет встреча чата? 🤣🤣🤣
-
Не, там слишком много людей, шумно и посидеть негде...
-
Ну вот там поспокойней вроде, и лавочки есть