cottage cheese
-
А, Типа привел друга :) понятно :) эх , где Вы были раньше :)
-
Внук с дочкой сделали кексы, сейчас мы зажгли свечи "за успех по новой программе PR" 🤣🤣🤣
-
Костя, а мы с вами случайно не родственники 😂😂😂?☺️🙈😂
-
Скуштували! Дуже непогане сало! Мʼяке, смачне, з чорним хлібчиком ідеально, на вогні теж. Звичайно, не сире сало, інше трохи. Але сподобалось. Ще й рульку купила, але її пізніше будемо куштувати
-
youtu.be/ZGykgy5s5xs?si=kjX5mnGetczFMcs4
-
И мы сегодня купили ! Детям даже понравились
-
А я вам тут смачненького на ніч закину)) Зробила тортик із желе)
-
Сьогодні найкращі бургери! В нас тут є класний ресторан Старбордгрил. Ми ще рік тому подружились з власниками. Прийшли просто поїсти, а там конкурс був серед персоналу - в кожного рецепт бургера. Ми в тому році вперше спробували. Ось чекали рік! І знову змагання! Дійсно, в них ну дуже смачні бургери!!! Кожен - витвір смакового мистецтва! В цілому, вся кухня в них чудова. Власник - творча людина, сам готує, придумує різні цікаві івенти, типу ось змагання. Щороку дні української кухні. І не тільки.
-
Ти не один в цьому плані...ех, можливо і для "не родичів" щось та таки вигадають
-
если собираетесь в Костко в РоСо - могу стать вашим рефераллом
-
Это заманчивое предложение :) 😍Но мне к сожалению оч далеко ехать :) Но у нас есть в группе, кто оттуда 🤗
-
я покупала на прошлой неделе, они в ряду с крупами вроде были
-
Сьогодні нарешті попробували дуріан з T&T . Спілий. і дуже солодкий . Враження : - такого смачного морозива як після дуріану , я ще їла . Морозиво заграло новими красками і набуло просто неземного смаку. Тому, щоб відчути справжній смак морозива , їжте його після дуріану