cottage cheese
-
Напевно. Але тут дивлячись на який ринок робили продукт. Ну і просто воно виглядає що органік наче така довіра. І склад так гарно розписано. Тож навіщо вводити в оману. Люди ж не дурні. Мексиканці з гібіскусу багато всяких настоянок, чаїв придумують. Ну в них що росте, тим і зарчться. Так Напевно по всьому світу. Тож гібіскус він не тай вже маловідомий. Ще він якось на тиск впливає, тож теж треба брати до уваги, якщо є в складі продукту
-
Хоча якщо походити по відділах спецій місцевих магазинів, то можливо знайдете. Я тільки знаю де його взяти в Каліфорнії у якого мекса.🙈😂
-
Мені здається в Bulk Barn є все.
-
Нашо вам той гібіскус - ви бачили яка тут шипшина, і ті всі кущі ожини. Ще салмонбері - для мене вони нові
-
Це прямо ням-ням
-
Звичайно не сезон. Вони привозні, їх недоспілими збирають для транспортування. Чекайте серпня, коли наші Chilliwack-ські підуть.
-
Це точно. Велика, соковита. Хотіла спитати тут люди ходять по лісі збирають? Чи по фермах, чи є якісь умовності чи дозволи?
-
Пишуть що з червоною ікрою буде саме то, бо до неї лимон додають, а тут саме така як ви кажете не дуже солодка ягідка. Все поруч.
-
Ще навіть не куштувала.
-
Я маю на увазі як от за грибами до лісу.