cottage cheese
-
Уксуса много .
-
По ссылке есть вкладка ingredients, там указан уксус, но на вкус они как соленые, а не маринованные. Купите попробуйте, $5 цена вопроса
-
Спасибо ! Такие и купила :)
-
И Bick’s и Vlasik пойдут 👍
-
Ну такие как на оливье
-
Bick’s, Vlasik или махонькие gherkins - мои любимые
-
Вам именно маринованные или больше соленые? Если соленые (ну типа как домашние), то нам нравятся вот эти (мы в суперсторе берём) www.bicks.ca/En/Products/Bicks-Polskie-Ogorki-Dill-Pickles
-
Кто то знает вкусные маринованные огурцы ? Желательно save-on-food , no frills. Что то такое
-
Любителям суши. Наверное, один из лучших ресторанов, если не лучший из всех суши ресторанов в которых я был за эти 12 лет в Ванкувере. Критерии - на вкус, ел лучше, но порции и цены, господа! За 20-25 долларов на двоих вас можно будет выносить вперёд ногами. Samurai Sushi House (604) 325-8597 maps.app.goo.gl/uguY2vKSNLW92sz2A
-
В улюбленому покебоулі (Steve's Poke Bar, коротше, найздоровіше кафе з боулами, що ви можете знайти на всіх фудкортах у всіх трц) зараз акція до кінця грудня- всього 22 бакси за 2 боули, один я взяла із собою)
-
Ось що згадала: спробуйте томатний соус Mutti. Він італійський, чисті помідори, без добавок. Я його звичайно в Independent брала, він можливо що в Real Canadian Superstore є. Якщо вам смак сподобається (там оцту взагалі нема), то можете додавати щось на смак. Дуже раджу придбати пляшечку Liquid Smoke - його треба лише кілька крапель, а додає такий приємний смак барбекю.
-
Точно уварився! 😅 мій рецепт про який кажу був з магазинних інгредієнтів - томатна паста тощо.
-
Heinz спробували? Якщо навіть в Heinz відчуваєте оцет, то тоді мабуть самим робити. В мене був десь рецепт, як знайду, то напишу тут.