cottage cheese
-
Всем доброго утречка! Сегодня утром по совету друзей решил приобрести автомобиль Москвич заглянул на завтрак в White Spot New Westminster. Ну что я вам скажу: It's a hard job but someone's gotta do it! 🤣🤣🤣🤣
-
Hyack Sushi (604) 553-7553 maps.app.goo.gl/z7WTN3ViykV8T413A
-
Жена, конечно же, опять на работе 🤷♂️🤣🤣🤣 Впрочем, она попросила привезти ей на ланч суши из заведения с несколько смущающим русскоязычных названием Hyack Sushi
-
Думаю, в других магазинах этой сети тоже должна быть.
-
Магазин Joe's farm market на углу Fraser hwy и 152 st. Селедка Санта Бремор, обычная, как в Украине была (страну производителя посмотреть не могу, сейчас не дома).
-
Так, я тут в основном чате селедочку кинул, и у людей возникли вопросы.
-
Именно эту ещё не пробовал, вчера купили только, сегодня с утра ещё дома не был. Но думаю, что не сладкая точно (по опыту прошлых покупок здесь и в Украине).
-
Ок, договорились.
-
У дочки сейчас спросил, как селёдка, она сказала "обычная" 🤣🤣 У меня, если честно, тоже первая мысль была такая - обычная селёдка, как в Украине брали. Спросил про уксус, говорит, что немного.
-
На роботі було кофі селебрейшен, принесла мої пасочки:)
-
Наші колібріки:), такі маленькі, тендітні та такі жадібні🤪, отой один цілий день охороняє годівничку, а я цілий день спостерігаю😂. Шукала, що то за вид, бо прилітають різні колібрі, а цей схожий на крихітку каліфорнійську, але ж тут вони не живуть, а він такий не один тут. Доречі, до цього були трішки інші - зелененькі, з рожевою, червоною головою. А цих ще не бачила
-
На чашку води гарячої кипʼяченої 5 столових ложок цукру. Хтось казав, що 3/4 частини води, 1/4 цукру. Потім вони охолонуло, налила. До цього різні поїли вішала з покупними розчинами, то не подобалось їм. І тільки ця поїлка їм підійшла, ще 3 лежать без діла:). Ну і до цього тут жили люди, і колібрі вже місце знають. Але ось ці манюні вперше тут. І он сидить оберігає поїлку, відганяє інших🤪. Прилітали до цього типу зелененькі, з рожевими голівками, а тепер ці панують:)