cottage cheese
-
Да все тут есть. В той или иной форме. Это первых полгода непонятки, не знание магазинов, ассортимента и прочее. Когда осваиваишся, видишь что все можно купить. Возможно не в шаговой доступности как мы привыкли, нужно проехать куда нибудь. Но все есть.
-
Что-то я поздно сообразил сфоткать, ну да ладно... Взял вчера мандариновую и вишневую газировку в saveonfood. Недешево, но вкусно (особенно понравилась вишнёвая). Если что, мандариновая была оранжевого цвета 🤣🤷♂️.
-
Я собирала на берегу 🤣
-
Вы хотите чтоб люди не общались между собой в этом чате ? А перечитывали то что " Було за царя Тимка , як земля була тонка " . До того ж , я таки ввела слово "творог " і " домашній сир " і не знайшла там нічого про те , як це можна зробити дома для дитини . Якщо вам не подобаються мої дописи , я можу покинути чат
-
А в чем Вы заквашиваете ? У вас йогуртница -мультиварка ?
-
Прочитала за сметану, масло, сир, гречку🙈 Може просто ми з чоловіком не перебірливі, але ми тут все знайшли😂😂 так, не завжди таке смачне, як наше домашнє, але ж треба розуміти, що ми купуємо в маркеті. Поїхати на ферму, то може таке ж смачне буде. Особисто наші рекомендації з того, що вже спробували: Сметана Gold Premium Sour Cream (нижче прикріплю фото), найсмачніша і найпенш кисла із того всього, що ми куштували. Гречка - навіть марку не буду писати, бо практично в кожному іранському міні-маркеті її дофіга (в нас в Кітсіліано дефіциту нема). Вершковий сир - теж прикріплю нижче фото (просто чудові сирники з нього виходять і запіканка). В сирому виді не куштувала. Вершкове масло - теж прикріплю фото нижче. Ми купували його в Галіфаксі, тут поки не дивились. Ну дуже смачне. Не солоне вибирайте. Вареники - взали сьогодні в safeway, польські піроги, капець смачні. З картоплею та цибулькою. Нам зайшли. Просто топчик👌🏻
-
😄😄😄а нам дуже сподобалось))
-
А ми бачили табличку, де написано, що устриці на узбережжі заборонено збирати і їсти, бо типу можна сильно отруїтися😕
-
Може малу жирність брали. Бо смачне і високої жирності саме такого кольору🥰 там різні кольори бувають