cottage cheese
-
Ок,спасибо.
-
Поищите в этом чате по словам слоёное, тесто, фило, philo, и вы все найдете. В принципе, любой Волмарт/Суперстор.
-
Все привет! Девочки,кто покупал слоёного тесто для выпечки? Где могу купить?
-
Нашла,кто-то пробовал его?
-
Я купляла тунця стейками в суперсторі. Стейк один товщиною десь 1.5-2 см. Розморозити. Сіль, перець - з обох боків, за смаком. Смажила під кришкою на олії. Головне не пересмажити, бо буде сухий. Як тільки м‘ясо змінило колір, перевертаємо. Так само смажимо з іншого боку поки колір стане світлим. Я потім ще розрізала навпіл на пательні, перевіряла середину, щоб не була червона. Як тільки і середина приготувалася, то одразу знімати. Якщо не перетримати та їсти теплим, то дуже ніжний смак. 😋 Смачного 😉 Головне - не пересушити! Пишу з власного досвіду.😉
-
Я его купила,думаю будет вкусно 😋
-
Спасибо
-
Креветки в сметане )
-
Я Паша завжди чекаю цю ціну і беру, дуже гарний тунець. Єдине що повторно не можна заморозити.
-
Я пока закинул в морозилку. Доедем новогоднее. Запишите рецепт и фото на выходных пожалуйста
-
Я такий шмат кладу у холодильник на ніч, потім діставши, годину в упаковці тримаю у холодній воді, далі ріжу як стейки. Краї цих стейків прокручую на тарілці де змішані всі види перців молотих та сіль і смажу на пательні з трохи додаванням вершкового масла або на грилі, що там,що там не більше трьох хвилин. Щоб стейк був сочнішим на грилі трохи збризкую олією. Ще дуже гарно робити тартар або сашимі. Ця риба для сашимі не потребує ніякої обробки її після розморозки можна вживати сирою. Смачного. У мене на вихідні плани на ці стейки😝