cottage cheese
-
Видала во Фрешко в Ричмонде!
-
Есть в Euro Food Tricity
-
❗️Будьте обережні та перевірте, чи є у Вас вдома ці продукти ‼️ ⚠️Канадське агентство інспекції харчових продуктів (CFIA) попереджає, що вживання в їжу батончиків з граноли, пластівців, а також йогуртів та парфе, які продаються по всій Канаді, виробника QUAKER відкликаються з продажу, через потенційний ризик захворювання на сальмонелу. 🤓Минулого тижня (11 січня) компанія Quaker Canada оголосила про добровільне відкликання з продажу через можливий «ризик для здоров’я» і заявила, що це прямий наслідок відкликання, яке ініційювала в Сполучених Штатах компанія Quaker Oats. 🔠Ці товари продаються в Food Basics, Walmart, FreshCo, Metro, Sobeys, Loblaws, Real Canadian Superstore та інших продуктових магазинах у Канаді. ➡️Джерело та перелік продуктів, які є потенційно небезпечними та відкликаються з продажу, можна знайти тут. Як що Ви придбали відкликані продукти, зв'яжіться з Quaker Consumer Relations за номером 1-800-532-4004 з 10:00 до 17:30 за східним стандартним часом , понеділок – п’ятниця, або відвідайте www.QuakerRecall.ca , щоб отримати додаткову інформацію чи отримати відшкодування за продукт. З турботою про Вас, Ваша UA CANADA. Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Бачила в чаті, що був рецепт, як цих гайсів готувати:))) Але, може, хто скине перевірений варіант? Будь ласочка:) Купили на пробу.
-
Это куриный бульон. На выходных наварили, сегодня закатали. Сейчас вторая партия остывает в pressure canner.
-
Домашний pho. Или wonton soup. В общем, домашний бульон из говяжьих костей, каждый накидал себе, чего хотели, помимо брокколи и wontons. У меня - seaweed и enoki mushrooms. Вкус божественный, самое то под погоду.
-
А я в Украине вываривал до концентрата (1:6 примерно), а потом по формочкам и в морозилку. А тут можно пойти и в магазине купить в тетрапаке готовый ... 🤷♂️
-
Так вкус же из тетрапака совсем не тот… А сколько по времени занимало до концентрата довести?
-
Ну про Изабеллу из тетрапака это я просто к слову ... 🤣 А уваривал пару часов, наверное, если не больше - просто кипело с открытой крышкой на среднем огне. Ну и поглядывал периодически 👀