Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/cuaet-processing-delays-extension.html
-
Такі новин :
-
А також є UA Hub calendar, і там подають події в BC
-
Дата: 8 квітня 2024 Час: 12 pm Локація: via zoom Зареєструватися до сесії можна по email: [email protected] 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ——————————— Приєднуйтеся до ознайомчої сесії "Welcome to VAST" та дізнайтеся про доступні українцям послуги з психосоціальної підтримки. Усі послуги надаються безкоштовно. VAST є найбільшим центром у Британській Колумбії у секторі підтримки ментального здоров'я для новоприбулих та біженців, які прибувають до БС з травмою або через війну.
-
Добрий день. Хочу запитати для однієї сім'ї. Вони приїхали менше 15 днів тому, мадера дитина до року. Потребують допомогти з тим, щоб поїхати в Ikea і купити необхідні речі, як подушка і ковдра, матрац. Таксі не бере, бо немає крісла. В чоловік захворів, і не може наразі встати з ліжка. Більше на знаю, але жінка шукає когось, хто б за адекватну суму завіз в магазин, почекав і привіз. Можливо в когось є така можливість допомогти. Буду вдячна.
-
У мене є крісло( майже нове; ми виросли), я можу віддати
-
Де вони знаходяться?
-
Дякую, кажуть, що вже хтось запропонував привезти матрац. Якщо щось зміниться, я Вам напишу. Дуже дякую. А щодо крісла - чи часом не протерміноване, бо вони так мають, вона таксі з таким не бере.
-
Дякую, наразі все ок.
-
Переслала
-
Знаю, що всі заклопотані, тому дозволю собі ще раз пригадати про нашу спробу організувати гаївки. Будемо раді гостям. З Вас гарний настрій, гаївка, яку знаєте, і гостинець. Одяг по можливості - вишиванка.
-
7pm Friday April 12th Holy Trinity Ukrainian Orthodox Church 154 E 10th Ave , Vancouver Відбудеться показ документального фільму "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова якій здобув премію "Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм .
-
Показ буде безкоштовний.
-
Що ви маєте на увазі конвертують?