Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Знаю, що всі заклопотані, тому дозволю собі ще раз пригадати про нашу спробу організувати гаївки. Будемо раді гостям. З Вас гарний настрій, гаївка, яку знаєте, і гостинець. Одяг по можливості - вишиванка.
-
7pm Friday April 12th Holy Trinity Ukrainian Orthodox Church 154 E 10th Ave , Vancouver Відбудеться показ документального фільму "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова якій здобув премію "Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм .
-
Показ буде безкоштовний.
-
Що ви маєте на увазі конвертують?
-
В тому ж офісі, що робили для себе.
-
Це дуже дивно мати таку групу у отому вайбері. Обходьте Вайбер стороною, і тим паче якщо цікавитесь чимось таким. Та і Ватсапі посуті навряд таке організують. Ходіть і питайте вживу по будовах/ресторанах, що готові працювати, а доки ще не готові, або завтра-завтра принесу.
-
Усім привіт! Потрібні активісти на 12 квітня. Приїздить російська історикиня опозиціонерка давати лекцію у Ванкувері про те, що колективної відповідальності немає. Буде наводити аргументи за допомогою історичних паралелей та заспокоювати емігрувавше рускоє насілєнвє. Потрібно зустріти їх на вході групою людей з постерами і прапорами. Говорити до них про те що колективна відповідальність є, що вони повинні діяти, збиратись на протести по всьому світу, заохочувати до дій тих хто в Росії, вести контр пропаганду. Я розумію, що віри в росіян мало, проте мій досвід спілкування зі тим підчас протестів під виставкою Пусіріот доводить, що сваритись на них за бездіяльність потрібно. Нічого дозволяти їм лити собі цей мед у вуха типу всьо нормально, всєгда такоє бивало, жівітє спакойна, ніачьом нє переживайтє. Хай переживають, хай думають. Бодай може настрій їм підписуєм перед цією довбаною лекцією. Ось посилання на подію: www.eventbrite.ca/e/715161907517?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
🛑🛑🛑🛑🛑 Марія просить допомогу спільноти,щоб приєднатися до неї на мітинг потрібно, щоб було трохи людей .Приєднатися потрібно 12 квітня о 18:45 біля York Theatre( заздалегідь,щоб всі вчасно прийшли ).Хто має намір приєднатися хто на скільки може по часі пишіть Maria або мені я дам посилання на групу яку вони створили для зустрічі. Дуже потребує допомоги спільноти.🙏🙏🙏
-
Здається класна студія в спокійному чистому Clayton Heights (Surrey/Langley) - окремий coach house: - recently renovated - fully furnished - 500 sq.ft, vaulted ceilings - washer & dryer - dishwasher, all new appliances - AC Відео: drive.google.com/file/d/1Bjk9Qedv67VD2VW8ytRgjSbusc4mnYRI/view?usp=sharing Писати сюди: rentals.ca/surrey/6796-191a-street
-
Маю запит від однієї сім'ї: дві жінки віку 50+ і їх мама шукають житло для оренди "на вже", 1 bed room. Поділіться контактами і можливостями, будь ласка
-
Як на мене той же маркетплейс і подібні сайти, шукати писати чим більше напишуть тим більше шансів .Є такі лендлорди які не хочуть брати 3 людей в 1 бедрум.