Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Як на мене той же маркетплейс і подібні сайти, шукати писати чим більше напишуть тим більше шансів .Є такі лендлорди які не хочуть брати 3 людей в 1 бедрум.
-
Знаю, але люди не розмовляють анг
-
Листи писати з перекладачем на імейл,так багато робить.( Потім якщо хтось відповість запросить подивитися квартиру( повідомленнями переписуватися з перекладачем , а там треба з кимось буде консультуватися щодо договору чи все офіційно і чи не афера)
-
❤️ Вітаю!❤️ Мрієте про захоплюючі та корисні заняття для вашої дитини? Тоді ми маємо щось особливе для вас! 🌟 Young Corder School 🌟 запрошує на БЕЗКОШТОВНИЙ ПРОБНИЙ УРОК, де ваша дитина отримає можливість: 👉 Працювати з платформами Scratch, Minecraft та Roblox - творіти власні ігри! 👉 Вивчати 3D моделювання, Photoshop та відеомонтаж - розвивати творчість! 👉 Створити власне портфоліо та знайти платформу для заробітку перших 💲 Не пропустіть шанс допомогти вашій дитині розкрити свій потенціал у світі ІТ! Для отримання додаткової інформації та реєстрації, будь ласка, звертайтеся в приватні повідомлення. Погляньте на майбутнє разом з Young Corder School! 🌏
-
🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Важлива інформація щодо РЕАЛАМИ. Дозволяється безкоштовна реклама для майстрів бюті,оренда, кулінарія і інші послуги локація яких Суррей ( раз на місяць без вказування ссилок, можна фото прикріплювати).Безкоштовно можна продавати свої речі без переходу по ссилках не частіше раз на місяць ( продаж своїх речей 📍Суррей і Ленглі,). 🛑🛑🛑Реклама послуг з іншими локаціями платна 5 доларів. Реклама онлайн курсів любого характеру заборонено (ІТ школи , курси мов та інше подібне ).Дозволено рекламу заходів які відбуваються онлайн тільки на території Канади і особами які є в Канаді .( Щоб було менше спаму). Учасники які розміщують об'яви онлайн курсів ІТ шкіл, курси мов і подібного будуть заблоковані).
-
Доброго вечора! Можливо хтось продає дитяче автомобільне крісло, для ваги 15+. Дякую!
-
www.canada.ca/en/health-canada/services/road-safety/second-hand-car-seats.html# Киньте посилання на заборону використання б/у , де ви це бачили, звідки ви взяли цю інформацію?
-
Не знаю чі Ви в курсі, та в Канаді досить жорстко з цим товаром. На більшості ресурсів навіть виставляти їх на продаж заборонено. Відповідальність може настати як для того, хто його продасть, так і для батьків, що купили автокрісло для своєї дитини. В данному випадку економія недоцільна. Дуже раджу просто придбати хоч найдешнвше, та обов’язково нове автокрісло
-
То посилання на правову заборону, ( про яку ви кажете) буде чи ні? Ви кажете, що я не розумію правову систему Канади, якщо ви такі обізнані, то надайте мені ці правові норми, бо я не знайшла заборони. Дякую!
-
Маркетплейс це загальносвітовий торгівельний майданчик на Фейсбуці. А от, наскільки я пам‘ятаю, на Kijiji та Varage Sale торгувати ними заборонено правилами. Не приймають їх, як донейшени та не продають всі канадські мережі продажу секонд хенду. Тому є свої досить суттєві юридичні причини. Хоча , як то кажуть, справа Ваша, up to you
-
Думаю, посилання не буде 🤷♀️ Це ваша справа. Це дозволено робити. Ніхто краще вас не потурбується про дитину та сімейний бюджет одночасно. І подібні коментарі виглядають так наче людина хоче самоствердитися (якби це було не так, то написали в особисті )
-
Уважно читала та знаю про вимоги. Не знайшла заборони на використання б/у, питаю вас ще раз, де ви знайшли цю інформацію, надішліть посилання.
-
Де правове застереження ? Чому тоді на маркетплейсі виставляють ?))))) може дитина пару разів проїздила і подарували інше ….
-
Чи уважно Ви читали наведене Вами посилання? . Там досить багато застережень та обмежень. Чи впевнені Ви, що всі їх можливо дотриматись у разі придбання «с рук». Боюсь, Ви не до кінця розумієте всі нюанси правової системи Канади, та всі можливі ( хоч і малоймовірні) наслідки? . Звістно, то Ваша справа, та , все одно, категорично не раджу.