Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Хто хоче toxic masculinity прокачати? Треную в Fitness World Surrey Central. $30 за 1год тренування. Якщо клієнт платить - можу подорожувати хоч у Чілівак. Також хочу організувати групові тренування у тому ж Fitness World - по суті ті самі 30 баксів розкидається на кількість чоловік (до 8ми одночасно) і буде взагалі дешево. Маю рукавиці позичити і перше тренування безплатно. Деталі в ПП. www.tiktok.com/@gofishinginternational/video/7365014234670959890?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7362618372163716614
-
Добрий вечір! Друзі, звільняється 1 бедрумна квартира із пральною/сушильною машиною за 2300 cad ( все включено крім інтернету), вікна виходять в двір, поруч зупинка Скайтрейн, дитячий майданчик, бібліотека. Договір на рік. Локація Суррей, University drive. Заїзд з 15/05 або 01/06.( ще на погодженні точна дата). За контактами лендлорда, деталями, пишіть в особисті
-
Привіт! А хто може поремонтувати Apple Watch - замінити скло ?
-
Рівень мови 5. Але можна зробити інакше. Ми можемо набрати групу з 12-14 осіб укр клієнтів. Ваш кейс манеджер з WorkBC має зв'язатись з нами і оплатити. Можемо навіть зробити курс в суботу, якщо хтось працює і я можу допомогти з перекладом.
-
А є якісь вимоги по рівню мови? Дякую
-
Дякую
-
Якщо Ви зареєстровані в WorkBc, то вони мали б оплатити. А так ціна висока, 100$. Дати і місця ще немає, бо відбувається наповнення групи.
-
Добрий день. Яка ціна? Дата? Та адреса?
-
В PICS буде проходити курс з першої допомоги. Він платний, але якщо WorkBc покриває витрати, можете пройти його в нас
-
День вишиванки у Ванкувері.
-
Walk in clinic в Shoppers Drug mart вони працюють цілодобово, чи є вихідні а них. Або підкажіть як перевірити можна. Дуже дякую
-
Щоб подивився дитину
-
Мені потрібен саме лікар.
-
Ви маєте на увазі фармацевти ті,що в Шоперсі , шоперси є різні години , якщо ви про фармацевтів,що відпускають ліки
-
Дякую
-
Та я от знайшла а саме про роботу клініки не може зрозуміти
-
Є фармацевти у Шоперсі,Фрешко,Вольмарті і інше то вони працюють менше ніж магазин тобто біля нас магазин до 21, а фармацевти до 18, там теж можна прийти розказати про проблему , навіть ми приходили показували проблему коли не має змоги скоро потрапити до лікаря то радили ліки і мазі, ще таке чула, що такий фармацевт як баче термінову проблему може виписати рецепт на якісь ліки по рецепту, але це в крайньому випадку