Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Завтра не забувайте свято день Вікторіі і можливо зміна графіків магазинів або зачинені деякі .
-
Не терміново, просто терапевтичний огляд треба для іншої медичної процедури. Дякую, на майбутнє запам'ятаю
-
Якщо є якісь симптоми можна до фармацевта підійти Вольмарті ,Шопер,Save on fode інші що ближче ..там розказати про симптоми, що порадять... Або на крайній є емердженсі( вони цілодобово), але там чекати треба і якщо щось не термінове то просто скажуть якісь ліки і відпустять
-
Є Walk in clinic в яких треба попередній запис.
-
Доброго вечора, шукаю роботу, некваліфікована праця. Буду вдячний за ваш досвід та інформацію. Готовий до навчання, маю дозвіл на роботу. Суррей.
-
Доброго дня Я майстер манікюру Знаходжуся в South Surrey
-
Підтримайте танцюристів юних, прийдіть на концерт! Дуже гарний танцювальний колектив " Квітка" Може й ваші дітки виявлять бажання приєднатися до колективу
-
Ось такий розводу вже ж створюють акаунти і голос людини ,будьте обережні👆
-
www.instagram.com/reel/C7M6IFGtun9/?igsh=NHZ4aWphbWVtMzVw
-
Я до Вас з сумними новинами. Вчора нам повідомили про смерть хлопця, який приїхав з України більша року тому. З рідними ми на зв'язку, вони в Україні. Намагаються організувати все, щоб перевезти прах сина додому. Це не фейк, особисто вчооа розмовляла з корнером Суррею, намагаючить допомогти рідним розібратись з обставинами випадку. Сім' я переживає новину дуже важко, і з фінансами складно. Якщо б хтось міг підтримати їх фінансово, будемо вдячні.
-
Співчуття рідним🕯️Вічна Пам'ять 🙏🙏🙏
-
Мені двічі писали
-
Dariia, знову від Вашим іменем
-
Вранці
-
Доброго дня учасники групи будьте обережні кому надсилаєте гроші шахраї не зупиняються,а копіюють анкети видають себе за інших людей.В інстаграмі писали про розводи, що розводять і голосом знайомих просять гроші ,тож аферисти удосконалюються, якщо хтось дзвонить то придумайте якісь питання ,щоб перевірити чи дійсно це ця людина яка дзвоне.Помітила шахраї ласі до анкет де є фото .Нагадаю учасників групи не видно в списку групи, я настроїла, щоб тільки я бачила учасників і більше ніхто. Мене тільки один раз хотіли розвести ,зараз більше не пишуть.Також настройте в себе в настройках, щоб ніхто чужий вам не міг дзвонити,а коли писатимуть то ви зможете блокувати. 🛑🛑🛑🛑🛑 ЗАКЛИКАЮ НЕ ВІРИТИ ЛЮДЯМ ЯКІ ПРОСЯТЬ СКИНУТИ ГРОШІ ХТО Б ЦЕ НЕ БУВ.🛑🛑🛑🛑