Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Це об’ява про найм пожежників у Port Coquitlam. Дуже непогана і престижна за канадськими мірками робота Ready to answer the call? 🚒 We are currently recruiting firefighters! If you're a dedicated, hardworking team player with a passion for community and safety, we want to hear from you. Uphold the rich traditions of fire service and embrace innovative practices to prepare for the future. Apply by June 14. Review our Firefighter Application Guide and job posting at ow.ly/pYt750S4qeM.
-
Добрий денЬ Є кондитери які роблять бенто торти, Суррей
-
Добрий день. Організовую очну зустріч по питанню Гуманітарної програми у Ванкувері. Це один виняток цього разу, коли воркшоп проходитиме укр і рос мовами. Зважувала за і проти, знаю особисто міграційного консультанта, і тому вперше зрадила виняток. Якщо цікавить - пишіть мені в [email protected] і реєструйтесь. Кількість місць обмежена, бо зустріч очна, а не онлайн
-
А де це буде ця подія в Сурреї?
-
Vancouver, BC
-
Усім привіт, НЕСПІШНО збираю банду шоб зняти разом будинок на 4-6 осіб. Про себе: Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Багато не говорю, люблю більше робити... В молодості був спортсменом. Ціную чистоту та спокій в будинку. Після 10 години – тихий час. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Гнучкий щодо локації - Burnaby, Langley, Surrey, Coqutlam, Richmond. Vancouver, West \ North Vancouver… проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1300-1500 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Мені особисто потрібно буде гараж і 220вольт для зарядки ел. Авто ( я можу оплатити вартість встановлення додаткової резетки) Деталі прошу в ПП.
-
Місць вже немає.
-
‼️ Батьки ‼️ Чи хочете ви, щоб ваша дитина отримала найкращу освіту, не виходячи з дому? Тоді наш репетиторський центр - ідеальний вибір для вас! ▪️ Займаємось з дітками з 1 по 11 клас по всіх шкільних предметах. ▪️Допомагаємо виконувати домашні завдання, підготуватись до контрольних робіт, а найголовніше до НМТ 🤗 ✍️ Пишіть в особисті повідомлення і я допоможу Вам обрати викладача і оптимальну годину, буду на звʼязку 24/7 😊 Перше заняття БЕЗКОШТОВНЕ‼️ Разом ми зможемо досягти найвищих вершин в освіті! 🚀
-
🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Важлива інформація щодо РЕАЛАМИ. Дозволяється безкоштовна реклама для майстрів бюті,оренда, кулінарія і інші послуги локація яких Суррей ( раз на місяць без вказування ссилок, можна фото прикріплювати).Безкоштовно можна продавати свої речі без переходу по ссилках не частіше раз на місяць ( продаж своїх речей 📍Суррей і Ленглі,). 🛑🛑🛑Реклама послуг з іншими локаціями платна 5 доларів. Реклама онлайн курсів любого характеру заборонено (ІТ школи , курси мов та інше подібне ).Дозволено рекламу заходів які відбуваються онлайн тільки на території Канади і особами які є в Канаді .( Щоб було менше спаму). Учасники які розміщують об'яви онлайн курсів ІТ шкіл, курси мов і подібного будуть заблоковані).
-
🛑🛑🛑Нагадування правил щодо реклами і онлайн курсів новим учасникам.
-
Ви порушили правила щодо онлайн реклами, правила я скидала вам в приват , вас заблоковано.
-
Вітання! Нагадую, що в цю суботу відбудеться перша зустріч з серії "Українські посиденьки". Якщо бажаєте приєднатися - пишіть на пошту.
-
Завтра відбудеться друга зустріч з серії "Українські посиденьки ". Приєднуйтеся! Тільки повідомте мене на пошту [email protected] якщо плануєте прийти.
-
привіт на 6липня не проти прийти , з дитиною можна ?
-
ок дякую
-
Таня запитай Hanna її телефон і імейл у флаєрі( я тільки зробила репост інформації).
-
Вітаю👋 Пропоную парфуми в номерних флаконах 🌹 Аналог брендових парфумів. В наявності: Miss Dior, DKNY be delicious, Dolce Gabbana blue light, Dior Jadore, Gucci Rush. Локація: Суррей Ціна: 30$
-
Всі питання до Maria
-
Твоє ідеальне літо 🌞 з гарним манікюром та педикюром 💅🏽 Локація: 22 Ave South Surrey Після 15 липня 19 Ave South Surrey Для запису 📲 672 472 6320
-
www.tiktok.com/@gofishinginternational/video/7380065540158573829?lang=en Потрохи треную у Fitness world Surrey Central. $30 година заняття індивідуальне або можна розкинути на групу чоловік. Також можу їхати хоч на край світу за кошт клієнта. Також треную в парку в Сурі. Також шукаю досвідченого боксера для спільних тренувань.