Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Так якщо то рекламні афіші співаків, якщо просто щось написати про співаків чи концерт без посилань і фото .
-
Неповна зміна 3-4 години, повна зміна 6 годин. Опис роботи: Робота в Інтернеті та реклама - Онлайн довідка ✅Зарплата 180-310$/тиждень - Навчання буде проведено -®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. - Повинен знати базову англійську мову - Ми надаємо деталі інтер'єру та інформацію для розміщення - Надішліть «Так», щоб подати заявку. @whatsapp : +1 (713) 564‑1892
-
Всім привіт можливо пара сімʼя з дитиною шукають житло в Суррей, гарний рн є варіант , таунхаус який можна розділити на 2 сімʼї 108 st www.facebook.com/share/iUVxGpCUqukZ7Qct/?mibextid=79PoIi
-
Класна пропозиція для молоді 13-18. Тиждень баскетболу + обіди! Місця обмежені! Кого реєструвати?
-
Заняття - 2 год вранці протягом тижня в Суррей
-
Дізнайтеся більше про волонтерські можливості з мерією міста Surrey. Сесія буде англійською мовою. Реєстрація: shorturl.at/SDbrp
-
Народ help. Нужен clock spring для Kia Forte 2014 LX. Может кто знает в сюррей , ленгли магазин запчастей где можно найти все шо угодно ))
-
www.facebook.com/share/r/HC9A1KcDiaA58FBn/?mibextid=xCPwDs
-
С 1 августа Освободиться комната с собственной ванной комнатой, возле Surrey Centre. Очень удобная развязка транспорта (1 минута к остановке) все магазины и все необходимое в пешей доступности. Так же рядом есть парк, район спокойный, дом новый, квартира большая светлая, все удобства есть. Цена 1300
-
Усім доброго вечора, шукаю 1-3 чоловіка (можна і жінок, я не сексист) щоб зняти 3-5 кімнатний будинок разом. Про себе: 1. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. 2. Багато не говорю, люблю більше робити... 3. В молодості був спортсменом. 4. Ціную чистоту та спокій в будинку. 5. Після 9 години – тихий час. Кожен день прокидаюсь в 5-6 годин (не шумлю), мені дуже важливо мати достатньо сну. Ну і в принципі не розумію як 2 чоловіки можуть гучно говорити на кухні коли третій намагається заснути... 6. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. 7. Працюю фул тайм на норм. зп Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... якщо палите, але не в будинку, то теж може бути... Цікавитть локація що на скріншоті. По ціні десь 800-900 за звичайну кімнату та 1200-1300 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також можливий гараж. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Деталі прошу в ПП.
-
Продам Volvo V70, 2009 рік. Універсал, коробка автомат, в гарному стані 4800$, локація Ленглі Всі питання в телеграм на номером +380677117347
-
Доброго дня! В Surrey есть Украинцы- хлопчики 14-16 рокив? Можливо общение.,
-
Всім привіт , а тут є в когось діти хто грає в теніс ? Хлопчику 8 років потрібен напарник, ми в South Surrey
-
Product worker, forklift operator
-
Мені в приватні повідомлення