Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Він не з України)) і що за слово державоню?))))
-
Я написала вам в особисті
-
Привіт. Потребую підказки від групи. Хочемо щось для дітей організувати в PICS на свято Миколая. Думали про майсткрклас з розписом різдвяних печеньок. А також про свято маленьке, де запросити Миколая і зробити фото. Знаю, звучить дуже просто. Але все ж нагода зустрічі в грудні і увага до власних традицій. Ваші відгуки і рекомендації вітаються.
-
Це теж питання до групи. З дітьми якого віку ви б хотіли прийти
-
Дякую дуже, @olha1H
-
Дуже гарно) це не "просто" враховуючи всі організаційні моменти) Якщо можна буде приїхати з Ленглі - я б залюбки
-
Створила голосування по віку шановна група голосуємо.👆👆👆
-
Дякую, це правда. Я про те, що не зможемо приготувати подарунок кожній дитині, яку би хотілось,хіба майстер клас.
-
Подарунками діти зараз не обділені, а ось гарним творчим спілкуванням є трохи..Тому ви все гарно придумали, цього більш ніж достатньо. Лиш би зала велика для всіх охочих 😍
-
Я думаю що кожен хто прийде з дітьми по своєму бажанню міг би приготувати якесь печиво,чи щось спекти чи купити ,щоб діти могти щось перекусити, поспілкуватися ,навіть можна щось поспівати або колядки або щось включити як фон для святкової атмосфери...і вже дітям буде якась згадка ...👍
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 4 месяцев (для девушки или женщины) (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨
-
Будь ласка не потрібно так часто розміщувати одне і теж оголошення,безкоштовні оголошення раз в місяць( група маленька його і так видно)дякую.
-
Безкоштовний зимовий табір.