Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Це теж питання до групи. З дітьми якого віку ви б хотіли прийти
-
Дякую дуже, @olha1H
-
Дуже гарно) це не "просто" враховуючи всі організаційні моменти) Якщо можна буде приїхати з Ленглі - я б залюбки
-
Створила голосування по віку шановна група голосуємо.👆👆👆
-
Дякую, це правда. Я про те, що не зможемо приготувати подарунок кожній дитині, яку би хотілось,хіба майстер клас.
-
Подарунками діти зараз не обділені, а ось гарним творчим спілкуванням є трохи..Тому ви все гарно придумали, цього більш ніж достатньо. Лиш би зала велика для всіх охочих 😍
-
Я думаю що кожен хто прийде з дітьми по своєму бажанню міг би приготувати якесь печиво,чи щось спекти чи купити ,щоб діти могти щось перекусити, поспілкуватися ,навіть можна щось поспівати або колядки або щось включити як фон для святкової атмосфери...і вже дітям буде якась згадка ...👍
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 4 месяцев (для девушки или женщины) (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨
-
Будь ласка не потрібно так часто розміщувати одне і теж оголошення,безкоштовні оголошення раз в місяць( група маленька його і так видно)дякую.
-
Безкоштовний зимовий табір.
-
У вірі. У силі духу. У підтримці одне одного. В мові, історії та культурі. В очах кожного та кожної - наша впевненість та незламність. У підтримці України та Захисників-єдиним голосом в еміграції, у кожнім куточкі світу, єднаймося! Лунаємо для вас на хвилі 96.1 FM радіостанції міста Ванкувер о 7:00 ранку, щоп'ятниці. www.youtube.com/live/pakwqkmT534?si=AlfoNVe6O5LfUOLx
-
🇨🇦 Федеральний уряд оголосив, що з 14 грудня по 15 лютого 2025 року буде скасовано податок на деякі товари. Люди зможуть купувати такі товари без податку: — Готові продукти харчування, салати та сендвічі. — Ресторанні страви, незалежно від того, чи це замовлення в закладі, на винос або з доставкою. — Закуски, включаючи чіпси, цукерки та мюслі. — Пиво, вино, сидр і готові алкогольні напої з вмістом алкоголю менше 7%. — Дитячий одяг і взуття, автокрісла та підгузки. — Дитячі іграшки, такі як настільні ігри, ляльки та відеоігрові приставки. — Книги, друковані газети та пазли для будь-якого віку. — Різдвяні ялинки. Уряд також надішле чеки на суму $250 18,7 мільйонам мешканців Канади, які працювали у 2023 році і заробили $150 000 або менше.
-
Виглядає як розіграш)))) особливо скасування податку на алкашку, це просто смішно
-
Доброго ранку ☀️красуні. Маю надію сьогодні Вас зустріти на найкращому заході підтримки та допомоги. Також дуже прошу підтримати ‼️лайками та позитивними коментарями‼️- якщо Ви будете бачити дописи в соціальних мережах про цей захід. Це МЕГА важливо для українців. Це дасть надію на створення групи підтримки та допомоги для наступних учасників🙏. ДУЖЕ , ДУЖЕ, ДУЖЕ завчасно дякую❤️.