Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
🛑🛑🛑🛑 Нагадую новим учасникам які самі приєднуються до групи , я маю вас схвалити , для того я пишу вам на правах адміна в приватні повідомлення ,щоб зрозуміти хто ви і яка ваша мета приєднання до групи .Так як багато спаму для безпеки учасників групи.Якщо ви не відповідаєте на моє повідомлення я вас не додаю .( Запит до групи подали 110 людей , в декого імені не має одна буква, або імена іноземні , чи не зрозуміло хто це)
-
Привіт Шукаю інструктора з водіння з можливістю взяти машину на екзамен 📍Surrey
-
дякую
-
дякую ) ви вже здали ?
-
Шукаю підробіток на будові,спеціалізація внутрішні роботи також розгляну інші варіанти.Дякую
-
Invictus Team Ukraine у Ванкувері . Підтримайте команду України💪🏻🇺🇦 Громадо, маємо честь прийняти команду України у Ванкувері , наш обовʼязок і честь придбати квитки на благодійний захід організований виключно для підтримки наших ветеранів-атлетів . Усі 100% профіту будуть направлені на підтримку ветеранів. Це не просто ще одна Gala Night у Ванкувері, це найбільший захід присвячений нашим ветеранам , які вперше завітають до Ванкуверу на змагання. Також матимемо ймовірно особливого гостя - Принца Гаррі 🔥який прийде привітати наших хлопців і дівчат . Також ми відкриті до спонсорства заходу місцевими підприємцями та бізнесом. Квитки тут : www.eventbrite.ca/e/invictus-team-ukraine-charity-gala-night-tickets-1091904368359?aff=oddtdtcreator&fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMQABpth2xNrZUtue2RiHB6fJh7Nw1s_qSH-pFmbHA5ENqonqwaQTEUalbrmSMw_aem_LHn8RhiP4wlYC2O440gPxA Organized by Ukrainian Canadian Advocacy Group
-
Звичайно,що не кожен може, для тих то має можливість .( Там ще є за 50 доларів Донейшн квиток, але я так розумію,що ти жертвуєш, коли не маєш змогу піти , як донат).
-
Ми воїни. Не ледарі. Не лежні. І наше діло праведне й святе. Бо хто за що, а ми за незалежність. Отож нам так і важко через те. 🙏💙💛🇺🇦 Чекаємо Вас завтра, у п'ятницю на хвилі 96.1 о 7:00 ранку! Українська радіопрограма Diaspora.FM підготувала для вас: етер на 10.01.2025 - Українські та міжнародні новини; - Цей день в історії - Ігри нескорених 2025 вперше у Ванкувері та Вістлері! Важливе оголошення для громади! Організатор Prodan Olga Ukrainian Canadian Advocacy Group - Репортаж про зустріч із Захисниками України(рота особливого призначення " Скорпіон") з волонтером громадського об'єднання "Жінки Ванкувера" www.youtube.com/live/cUG5nLrLRlM?si=mGK7n6pVm7WBP2w2