Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Єпархіальна Українська Школа Рідне Слово запрошує діток на День Української Родини. 🗓️ Субота, 24 червня ⏰ 11:00 📌Queen's Park, New Westminster Форма одягу жовто-блакитна У програмі свята: Святковий концерт Художня виставка Розіграш призів (лотерейні квитки можна придбати по місцю, вартість 2 Дол) Знайомства та посиденьки До зустрічі незабаром. 💛💙
-
Ось ця пані Марія яка писала про психолога і вчителя вже і покинула групу сама.Не має ,що сказати напевно в своє оправдання.
-
Табір для резидентів 55+ в Surrey. Чудова нагода на три дні провести час в громаді. Участь на 2 тижні безкоштовна. В програму входять кулінарні класи, гончарство, йога, бінго і пікніки на природі. Кількість місць ОБМЕЖЕНА. Пишіть або телефонуйте на 604-897-4272 щоб зареєструватись. Розклад: 10-21 липня, 24 липня - 4 серпня, 7-17 серпня.
-
👉Онлайн школа програмування🎓Young Coder School 🎓 Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 7 до 17 років😀 Ваша дитина 👶 довго сидить в телефоні, а користі з цього мало?😥 Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). Мега популярні 🔥 курси ROBLOX та Unity і не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Давайте разом пізнаємо світ програмування😌 👉Пиши мені "ЦІКАВО" в особисті повідомлення і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Компанія у Surrey, яка є лідером у встановленні меблів/кабінетів у новобудовах шукає спеціаліста по встановленню меблів (cabinets service man). Вимоги: · Мін розмовна англійська · Досвід роботи у подібній сфері · Наявність авто (перевага) Заробітна плата від $23/год. Будь ласка, зателефонуйте п. Віктору за номером 778-7096022 з поміткою Help Us Help Ukraine.
-
JOB VACANCIES🇨🇦 Need 15 male and female availability Monday to Sunday. Full time and part time position available experienced or beginners for Virtual administrative assistant Cashier.. Serious inquiries only (student also) Pay-$30par hr Training will be provided for skill and non skills. IF interested send your resume on the below WhatsApp digit +1 (540) 694‑6511 Serious minding only…
-
📌📌📌📌📌 Закликаю усіх ставитися з обережністю до робіт де пропонують високу ставку за годину, так як правдивість оголошень я не можу перевірити тому не видаляю, а попереджаю, що є підозри до такого типу оголошень про роботу.Можна детально розпитати про назву фірми чи адресу і глянути відгуки в інтернеті.
-
Ищу работу мастером маникюра и педикюра в районе South Surrey и White Rock Буду признательна за помощь 🙌
-
Hello I'm new here
-
goo.gl/maps/XhpoRwZqDcRuBGfB7
-
Класно🤙добре, що ділитися 🤽♀️
-
JOB VACANCIES 🇺🇸🇨🇦 Currently we are offering work from home online in USA 🇺🇸🇨🇦 Job Type : Part-time/Full-time Remote (Data Entry, Handle Mails & Customer Services).. Schedule: Monday to Friday.. Pay-$30/hr No exprience necessary; Male or female; IF intrested send resume to [email protected] ..after that drop text on WhatsApp +1 (725) 720‑5586 For more information please
-
доречі, хотів порекомендувати, хто має машину, вирватися на озера, на зразок Allouete lake (Golden ears park), bcparks.ca/reservations/day-use-passes/ воно то безкоштовно на денне перебування, і зазвичай місця з ранку мають, але реєструйтеся краще завчасно їздили нещодавно, з дітьми покупатися або поплавати на каяках рекомендую авжеж можна місцями і в океані покупатися, але озера трохи тепліше мені здається.
-
Всім, доброго вечора ! 29-го липня ми плануємо провести благодійний захід: виставку робіт фотокореспондента Євгенія Малолетки та показ фільму «Життя на межі». Відкриття виставки відбудеться о 16:00 і буде відкрита до 21:00. В першу годину після відкриття виставки відвідувачі будуть мати можливість задати питання Євгенію via Zoom. О 5:30 режисер фільму «Життя на межі» Павло Пелешок, персонально представить фільм. Після показу Павло проведе in person Q&A з глядачами. Запрошуємо ВСІХ відвідати цей захід. Запрошуйте своїх друзів, сусідів, хостів, лендлордів, всіх знайомих канадців! Вхід на виставку БЕЗКОШТОВНИЙ, на фільм квитки продаються на платформі Eventbrite: www.eventbrite.ca/e/visual-narratives-ukraines-war-through-photography-and-film-fundraiser-tickets-675642223077 Будь ласка велике прохання до всіх і кожного робіть пости, перепости цього заходу, щоб як можна більш канадійців дізналися про цю подію. Світ повинен бачити ці фото! Війна триває і Україна продовжує потребувати підтримки ще більшої, ніж на початку війни. Всі гроші з заходу будуть задоновані на потреби ЗСУ.
-
Дівчата ) Усім привіт Я майстер манікюру та педикюру в South Surrey Буду рада знайомству 🫶 Приймаю вдома у власному кабінеті) Чай , кава , вино та найголосніше -гарний та стерильний манікюр 💅🏽 Усе за вашим бажанням 🥰 Пишіть у приватні повідомлення 🙌🤝
-
Підкажіть будь ласка,хто знає о котрій годині завтра відкривається наша українська церква St.Mary?
-
Раніше писали, що збираються на 10 годину , але то зі слів учасників групи