Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Всім, доброго вечора ! 29-го липня ми плануємо провести благодійний захід: виставку робіт фотокореспондента Євгенія Малолетки та показ фільму «Життя на межі». Відкриття виставки відбудеться о 16:00 і буде відкрита до 21:00. В першу годину після відкриття виставки відвідувачі будуть мати можливість задати питання Євгенію via Zoom. О 5:30 режисер фільму «Життя на межі» Павло Пелешок, персонально представить фільм. Після показу Павло проведе in person Q&A з глядачами. Запрошуємо ВСІХ відвідати цей захід. Запрошуйте своїх друзів, сусідів, хостів, лендлордів, всіх знайомих канадців! Вхід на виставку БЕЗКОШТОВНИЙ, на фільм квитки продаються на платформі Eventbrite: www.eventbrite.ca/e/visual-narratives-ukraines-war-through-photography-and-film-fundraiser-tickets-675642223077 Будь ласка велике прохання до всіх і кожного робіть пости, перепости цього заходу, щоб як можна більш канадійців дізналися про цю подію. Світ повинен бачити ці фото! Війна триває і Україна продовжує потребувати підтримки ще більшої, ніж на початку війни. Всі гроші з заходу будуть задоновані на потреби ЗСУ.
-
Дівчата ) Усім привіт Я майстер манікюру та педикюру в South Surrey Буду рада знайомству 🫶 Приймаю вдома у власному кабінеті) Чай , кава , вино та найголосніше -гарний та стерильний манікюр 💅🏽 Усе за вашим бажанням 🥰 Пишіть у приватні повідомлення 🙌🤝
-
Підкажіть будь ласка,хто знає о котрій годині завтра відкривається наша українська церква St.Mary?
-
Раніше писали, що збираються на 10 годину , але то зі слів учасників групи
-
Фестиваль Fusion у Сурреї 2023 Це найбільша мультикультурна подія Британської Колумбії, на якій будуть представлені 50 павільйонів, що представляють культури з усього світу. Також буде жива розважальна програма, атракціони, смачна їжа, дитяча зона, танцювальні батли/майстер-класи, село корінного населення та багато іншого. Цього року фестиваль Surrey Fusion повернеться в Холланд-Парк із суботи, 22 липня, до неділі, 23 липня. Фестиваль розпочнеться об 11:00 і триватиме весь день до 22:00.
-
Там також буде український павільйон. Волонтери вже кілька тижнів активно працюють створюючи декор.
-
Чи є хтось, кому для роботи треба first aid тренвнг укр-ою.
-
Оу, а що, такий є? Мені б треба
-
Пишу в пп
-
На жаль, вже немає місця. Сьогодні зареєструвалось 10 осіб. Можу Вас додати в лист очікування, але напишіть мені в пп.
-
🙏Запрошуємо всіх 🇺🇦українців та друзів🫶 молитись разом приходячи на Службу Божу (Українською мовою) до парафії в Surrey, BC! ⛪Наші Богослужіння відбуватимуться ‼ кожної Неділі о 14:00‼ в PRECIOUS BLOOD RC PARISH 17475 59 Ave, Surrey, BC Але в скорому часі ми будемо мати свою Церкву. У випадку пасторальної потреби звертайтесь до о. Андрія Вербового (+1 250-317-3881) Божого благословення, миру та благополуччя Вам і Вашій сімʼї.
-
Для участі в вебінарі, який буде українською, важливо зареєструватись для підтвердження Вашої участі на заході.
-
Elevate Land Surveying приймає на роботу *Технік з обстеження* Розташування: Великий Ванкувер (на території) Описання роботи Elevate Land Surveying шукає техніка-геодезиста для допомоги в проведенні проектів землеустрою в Нижньому материку. Ця посада ідеальна для тих, хто хоче просунути свою кар’єру, поєднуючи польову та офісну роботу. Вимоги • Водійське посвідчення 5 класу BC • Диплом та/або ступінь з геоматики є активом • Попередній досвід юридичних досліджень у Нижньому Бажано материк • Фізично здатний працювати на відкритому повітрі за різних погодних умов Про нас Компанія Elevate Land Surveying була заснована в 2020 році і має швидко зростаючу базу клієнтів і співробітників у Нижньому материку. Ми віримо у використання новітніх технологій, включаючи дрони та лазерне сканування. Зараз ми працюємо з 3-5 бригадами дослідників, які працюють по всьому Нижньому материку. Ми завжди шукаємо самомотивованих людей, які прагнуть просунути свою кар’єру та стати частиною основної групи нашої прогресивної компанії. Ми пропонуємо чудове робоче середовище, яке надає пріоритет розвитку співробітників і наставництву, де ви будете тісно співпрацювати під керівництвом одного з трьох наших землевпорядників. Ми використовуємо структуру роботи у віртуальному офісі, яка дає всім нашим співробітникам свободу працювати віддалено з мінімальними поїздками. Ми пропонуємо конкурентоспроможну заробітну плату, розширені медичні виплати, які на 100% покриває роботодавець, і численні бонуси за результатами роботи, які виплачуються протягом року. надіслати на адресу: [email protected] www.elevatelandsurveying.com Кабінет: 604-385-5571
-
В school district в Surrey є консультант, яка розмовляє російською. Краще звертайтесь напряму до неї, вона Вам все розповість. Irina Ahmad.
-
Наталю, вона до вересня у відпустці. А з питанням "продовженого дня" треба звертатись у свою школу. На даний час працівники welcome center не володіють цією інформацією. Номер 604-543-3060
-
Я до Вас знову з пропозиціями. Моя колега робить навчання з кібер безпеки. Він англійською, але в неї мова проста і вона завжди уважна і детально пояснює. Я завжди думала, що я вмію придумувати класні паролі, але забувала їх швидко. Вона ж мене навчила простому трюку, як покращити свою безпеку в мережі, онлайн купівлі і банівських операціях. Маєте час - зайдіть. Бонус завжди додатковий - практикування англійської і можливість ставити питання.