Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Може хтось має права 4 класу для одноразово переведення автобусом групи з 20 людей? Або Ваші знайомі, дайте знати, будь ласка.
-
Ось тут є уроки англійської мови в Суррей. Телефонуйте до Nancy за подальшою інформацією. Курси стартують з наступного тижня.
-
Пригадую про сьогоднішній воркшоп. Проводимо його на ми, але дуже рекомендую його відвілати.
-
Чи може хтось порадити спеціаліста або підказати як заповнити декларацію податкову, бо нам так зробили що лише дані про зароблені в Канаді вказали, хочемо змінити
-
Дякую вам за відповідь 😌
-
🙃Привіт! Підкажіть , в яких магазинах краще купувати продукти харчування Тільки Fruitiana і Walmart - чи є щось ще?
-
Недавно для себе відкрила супермаркет Китайський T&T, там великий вибір овочів, фруктів, риби, (жива риба, живі краби, мідії, та інше морепродукти).Є ще superstore Real Canadian там є вибір риби( свіжа , заморожена), та інше.
-
Всім доброго дня. Якщо комусь треба украінський флажок за 10 центів, то можно придбави у ТЦ Central City у магазині на фото. Він біля входу у Wallmart. Ми дуже зраділи знахідці та накупили собі. Червоним виділила де лежить.
-
Привіт...мені подобається Canadian superstore та chalo freshco.
-
Я відвідувала.скиньте мені ваш мейл....я перешлю інфо
-
Так ми користуємося .
-
Спробую звернутися, бо щось не те зробила с онлайн - банкінгом😔 Хтось користується Scotiabank ?
-
Написала в особисті запитання
-
🇨🇦 39 сайтів для пошуку роботи в Канаді ▫️ LinkedIn ▫️ Indeed ▫️ Work in Non-Profits ▫️ Simply Hired ▫️ Robert Half ▫️ Eluta ▫️ Glassdoor ▫️ Workopolis ▫️ Kijiji ▫️ PayScale ▫️ Youth Opportunities Unlimited ▫️ Goodwill ▫️ Knighthunter ▫️ Will employment solutions ▫️ triOS ▫️ atn opportunity differently ▫️ Leads services ▫️ Pathways Employment Help Centre ▫️ Work in Oxford ▫️ YMCA of Southwestern Ontario ▫️ SLWDB ▫️ WOWjobs ▫️ All Star Jobs ▫️ jobGurus ▫️ Job.com ▫️ Job Bank ▫️ Jobboom ▫️ Eco Canada ▫️ Canada’s Association of IT Professionals ▫️ CareerJet ▫️ Jobs and Careers ▫️ Google for Jobs ▫️ Working.com ▫️ Toronto Jobs ▫️ Canadian Career Page ▫️ Canjobs ▫️ The Ontario public service careers ▫️ Bcjobs ▫️ WorkBC