Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Щіро дякую❤️
-
Ми теж там проходили.
-
На плакаті вказані лінки для реєстрації, але насправді Ви можете просто долучитись в цей день до заходу без реєстрації.
-
Доброго вечора! Сьогодні здала теорію на заміну водійський прав . У мене забрали моє українське посвідчення і видали листок тимчасовий на рік. Але там примітка “Qualified supervisor required” - що це означає? Що я не можу їздити одна?
-
Так, до того, як здасте водіння, то треба їздити з супервайзером
-
водіння то окремий гемор, і можна й не здати з першого разу (рекомендую попрактикуватись з інструктором хоча б годинку біля того центру де будете здавати) а ще момент що там розклад досить навантажений, рекомендую завчасно букати
-
дивно, раніше на теорію права не забирали мабуть треба було не показувати просто? але не впевнений, може змінили
-
Згодна, але також можна періодично заходити дивитись, чи не зʼявились слоти раніше, бо люди відміняють і можна знайти зручніший час або дату.
-
а скільки коштує?
-
Service Eligibility Racialized women who are born outside of Canada Naturalized Citizen, Permanent Resident, Convention Refugee думаю оце для КУАЕТ не дуже підходить
-
Не забирали права, якщо ще не пройшло 90 днів з моменту в'їзду до Канади.
-
Дякую за запитання і коментар. Я поділилась, оскільки працівник з workbc це закинув в укр групу. Я передзвонила зараз , кілька разів перепитувала, і вони теж відмовили для людей з cuaet. Наприклад, на BCHousingтеж пише, що програма лише для вищезгаданих категорій, але вони приймають заявки від укр-ів. Тут, на жадь, ні. Вибачте, повірила людині, яка поширила, і не перевірила.
-
Дякую все одно, тут думаю не тільки по куает люди так що комусь знадобитися може
-
Мені теж ціну будьласка
-
Яка ціна?
-
Відповіла у приватні
-
Ціна?
-
Запрошую на манікюр та педикюр в мій кабінет в south Surrey 👉ПОВНА стерилізація інструменту 👉Якісні матеріали 👉 Затишний кабінет 👉 Без проблем з паркуванням авто instagram.com/julia_nail_ukraine_romania?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Доброго дня друзі! Скажіть будь ласка комусь прийшло на пошту ос таке письмо після мед огляду?
-
Привіт коли ви приіхали до Канади , чи мали MSP картки коли здавали медогляд?
17 Feb 2023, 04:24
453/2098
2 days ago