Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Всім привіт! У кого є собака, пропоную новенькі аксесуари, жодного разу не використовувалися. Продаю, бо не потрібні. В наявності є три ошийника, два з них світяться в темряві (зелений та помаранчевий), силіконові стаканчики для миття лапок (в комплекті йдуть футляр та пакетики для прогулянок, щітка для чистки зубів та рушничок), щітка для розчісування, два костюми military розмір M. Все віддаю по 5 доларів за кожен item. Пишіть, кому цікаво та потрібні деталі 🫶🏻
-
🚧 Зміни в імміграційній політиці BC: будівельні професії тепер у списку пріорітетів! 🏗️ Починаючи з 16 листопада 2023 року, будівельники отримують шанс на прискорену імміграцію до Британської Колумбії. 🌍 Це важливий крок для розвитку галузі та задоволення потреб регіону у фахівцях. #ІмміграціяBC #БудівельніПрофесії #Листопад2023#БудівельніПрофесії #Листопад2023 www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Skills-Immigration#Construction
-
Підкажіть будь ласка,хто літав з Канади до Європи? Чи купували ви страховку на переліт?
-
Доброго вечора ! Підскажіть будь -ласка локацію церкви християнської. Померла моя бабуся а поїхати не має змоги до Росії ( хотіла б замовити службу у церкві Усім дякую за розуміння
-
Cathedral | Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral | New Westminster www.heucc.co/
-
Доброго дня усім, шукаю співмешканців на 1 або 15 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. На разі маю пару варіантів у Сурі – пишіть в пп, скину фото, ціна біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200 за 2-х осіб. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
-
подскажите пожалуйста если меняешь например работу, или даже провинцию, как вообще свести потом налоги? работая на одну компанию, они тебе помогают заполнять налоги. но если например ты увольняешься, и находишь другую работу, какой в этом случае план действий? а если переезжаешь в другую провинцию (Альберта например), как происходит в этом случае с налогами?
-
із старої роботи дадуть форму в кінці року, ви просто додаєте суми і заповнюєте свою форму. По профінціях - треба читати правила, там де довше жив помоєму...
-
Усім доброго вечора, шукаю руммейтів щоб засилити 5 кімнатний будинок. 1 людина на кімнату, мастрер бедрум – 2 людини. Будинок дуже гарний, новий та просторий, велика вітальня та велика кухня студія – може одночасно готовити кілька чоловік. Ціна за кімнату буде $850, мастер бедрум для 2-х осіб $1300. Surrey Guildford (північний захід) Деталі в приват.
-
Привіт скинули мені на імейл, кому цікаво. Шановні пані! Запрошуємо Вас відвідати семінар "Права найманих працівників у Британській Колумбії". Семінар проходитиме 23 листопада, четвер, з 10:00-12:00, online. Зустріч організована у рамках нашої Української жіночої групи підтримки (ISSofBC Ukrainian Women's Peer Support Group). Запрошений гість: Jennifer Mathers-Piper, голова відділення профспілки Unifor Local 433, голова комітету з охорони праці та техніки безпеки, голова жіночого комітету. Семінар перекладатиметься українською мовою. Зареєструватися на семінар можна за посиланням: us02web.zoom.us/meeting/register/tZEsde2upzIqEtWCAMDdNaZ4V3u4eeadj_nk Після реєстрації Ви отримаєте посилання для зустрічі у Zoom.
-
Досить маштабна і цікава подія з пошуку навчальних програм та роботи.
-
educationcareerfairs.com/
-
Спасибо