Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Я заповняла по цьому відео десь 1.5-2 роки назад, можливо новіші відео пошукайте, але думаю нічого не змінилось. Має бути продовжений ворк перміт на основі нього подаєтесь на візу, якщо на ворк перміт подали, а він ще не прийшов, почекайте, його і тільки на основі нового ворк перміту подавайтесь на візу.
-
Нагадую, що триває реєстрація в дитячий садок( кіндергарден) для початкових шкіл графств Суррей і Вайт-Рок. Діти, яким виповнюється п’ять років до 1 січня 2026 року, мають право розпочати навчання у вересні 2025 року. Реєстрація відбувається онлайн.Реєстрація триває до 14 лютого.На сайті можна переглянути список документів і іншу інформацію.
-
Реєстрація в дитячий садок вже відкрита онлайн! www.surreyschools.ca/_ci/p/182280
-
Вітаю. Нагадаю по воркшоп. Вже сьогодні о 18:00
-
Добрий день, дорогі друзі! Мене звати Діана. Пропоную вам свіжий, ароматний, натуральний хліб на заквасці! 🌾 Випічка на 100% із натуральних інгредієнтів. 🌾 Без дріжджів, тільки закваска. 🌾 Різноманіття видів: білий, цільнозерновий, житній тощо. Вага буханця – приблизно 750–800 грамів. Ціна: 10$ за буханку. Додатки: (сир, насіння та багато іншого). Гарантую: ✔️ Завжди свіжий продукт. ✔️ Увага до кожного замовлення. ✔️ Можливість індивідуального підходу (з урахуванням ваших побажань). 📍 Локація: [Ленглі]. Із радістю відповім на всі запитання. Дякую! 😊
-
Я теж замовляю завжди у Діани хліб, дійсно дуже смачний і свіжий 😊
-
В нашому офісі для клієнтів віку 15-30 проведуть онлайн воркшоп на тему: "Прискорення пошуку роботи з допомогою ШІ". Спікер цікавий, я неодноразово кристала з його порад на роботі. Плюс, не знаю, чи такі безкоштовні воркшопи будуть доступні українцям після березня 2025. Мова воркшопу - англійська.
-
Перепрошую, опустила дату. 30-e січня, 10:00-12:00, ZOOM
-
www.facebook.com/marketplace/item/588086080499496