Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Група створена для спілкування між учасниками, ділимося різною інформацією.Заборонено розпалювати ворожнечу в групі, ображати співрозмовників. В групі заборонено вказувати свої банківські картки, рахунки для збору коштів.
-
І що там за місця? Якесь виробництво?
-
Гадаю досить серьйозним питанням для багатьох новоприбулих є пошук першої роботи. У Піденному Сурреї є досить великий новий промисловий квартал .Гляньте на карті це перехрестя 24 Av та 192 St. З WR прямо туди йде 531 автобус. Там відкрилось багато нових бізнесів. Бачив декілька плакатів про найм персоналу. Треба кожного дня роздрукувати кілька десятків (!!!) резюме та особисто рознести їх абсолютно по всим бізнесам без урахування того висить там об‘ява про найм чи ні . Їх там сотні. Роботи по засіюванні території соїми резюме, вистачить на неділю. Заведіть список та відмічайте де вже були. Часом деякі компанії мають власну application form. Треба її взяти, заповнити та наступного дня повернути разом з резюме. Робота є , роботи багато.
-
Дякую
-
Були ще раніше в ВС в Сурреі дали нам імейл і телефон жінки,можна подзвонити по всіх питаннях,що вона знає підскаже .Мені скидала на імейл силки і контакти,знайшла російськомовного лікаря в Річмонді, багато по який питаннях проконсультували по медицині і як краще обстежити дитину.Ця жінка я так зрозуміла працює у Ванкувері в ВС.
-
Доброго дня,а хто з батьків подавав на дитячі бенефіти? Поділіться досвідом?
-
Доброго дня..може хтось знає і робе: потрібно перевести канадськи долари в Україну,щоб сплатити в Україні в доларах США..як вигідніше?
-
Так! Це дуже класний магазин!!!
-
Теж були в цьому магазині і нарешті знайшла каші і скупилася там каш для дитини і для себе:)))
-
Bulk barn це в Ленглі, ми просто на окраїні Суррей живемо і це недалеко від нас
-
Once Upon A Child це канадські комісійні магазини! Тут реально круті речі, коляски, іграшки, велосипеди дуже дешево!
-
Якщо хтось має теж якусь інформацію чи новини то діліться.
-
Доброго вечора буду ділитися з вами інформацією яка може буде корисною. Отже ще в грудні ми зареєструвалися в South Surrey Recreation and Arts Centre який знаходиться в Сурреі. При вході є персонал який реєструє ми сказали,що з України і нам видали пластикову картку по якій проходиш всуну центр і дали 10 безкоштовних занять для мене і дитини ,не знаю чи зарах дадуть в грудні нам дали ,але ми не встигли походити то ходимо зараз.Для реєстрації просили пред’явити паспорт.Цей центр для дорослих і дітей ,є тренажери ігрові кімнати пілатес всякі різні види спорту,для дітей є ігрова кімната в яку ми сьогодні ходили.На рецепції можна взяти графіки різних занять де розписано по годинах в днях ,сьогодні ігрова кімната для дітей працювала з 12 30до 14 30,є можливість відвідувати одне заняття з різних видів спорту,багато ходить бачу пенсіонерів бавляться в волейбол і інше. 14601 20 Ave, Surrey, BC V4A 9P5 адреса центру.
-
Всім привіт. Чудове місто Surrey. Слава Богу, вже маю канадійські права 5 класу. Зараз шукаю роботу, саме драйвера 5 класу.
-
Тут взагалі все дивно))) мені от вчора відповіли, півтори місяці тому писала в один салон, що шукаю оренду, вже давно працюю в іншому, а з того відписали вчора, що немає місця🤦♀️🙄