CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
На 2 вересня має запис
-
Коли?
-
Чому ж не реально. Я свого чоловіка записала
-
Ну запишеться він. А дальше?
-
Записати у Львів зараз нереально, хіба їхати і стояти під візовим
-
Я за запис, а не за добратися
-
Можливо тут і реальніше, але ж якось потрібно до Молдови добратися не виїзному чоловіку ))
-
Реально записати в Кишинів в Молдові
-
Ага реально
-
Термін 30 днів для здачі біо відмінили для нас. Пробуйте записатися у Львів, це реально.
-
Доброго дня, можете підсказати хто зіткнувся з такою ж проблемою? Хлопець знаходиться в Україні, а на здачу біометрії дають тільки місяць, усі місця зайняті, можливо на пошту їм потрібно написати, чи як? Якщо так, то на яку саме?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є якась точна інформація щодо здачі паспортів на вклейку після сроку в 30 днів? Які документи тоді потрібні, може якись лист чи ще щось, адже термін начебто зняли проте нічого конкретного немає. Якщо є хто стикався з цією проблемою скажіть наскільки це ускладнюю ситуацію. Буду дуже вдячний за інформацію
-
Не може бути такого, що прям у всій Європі ніде немає жодних місць
-
Не я, мої знайомі. У Львові недавно записали хлопця моєї подруги, вже успішно здав відбитки. Сама подруга у Словаччині записувалась і здавала теж в кінці минулого місяця
-
Вы мониторили в последнее время места?
-
Де ви взяли таку інформацію? Місця завжди були і є, як у Європі, так і в Україні зараз. Просто наплив людей шалений, сайт не завжди добре працює. Треба моніторити. Я у квітні теж записалася була на тиждень вперед в Варшаві, хоча всі твердили, що запису немає до кінця року. А потім ще купа знайомих у той же місяць записалися
-
Ловите во Львове места. Их периодически вывешивают, но когда это происходит не знаю...
-
Ребят, подскажите, у кого через какое время приходил реквест на паспорт для детей (за последние месяцы)
-
Насколько мне известно, то и в Европе сейчас нет свободных мест
-
Ждать когда появится место во Львове. В Киеве пока не сдают биометрию
24 Feb 2023, 16:08
1189/8888
15 Apr 2024, 23:42