CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
а є приклад супровідного листа?
-
Краще отримати новий паспорт і в нього вклеїти візу. Якщо Ви ще не вклеїли візу в старий паспорт, то до нового паспорту пишуть супровідний лист та подають його
-
Я маю ще одне питання Скажіть хтось відвідував стоматолога у Ванкувері ? Або хтось знає скільки це приблизно коштує
-
Дякую 🤝
-
Я вчера прилетел с визитор визой, отдал в окошко только свой паспорт и получил вп.
-
Як ?)
-
Можно
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка Якщо я отримав візу Візітор , чи можливо отримати дозвіл на роботу ?? Буду дуже вдячний за відповідь 🙏🙏🙏
-
Дякую
-
Знижка діє до 24 лютого х
-
Напряму в Лот діє знижка для всіх українців -15 % , МОЖНО замовити квитки по гарячій лінії компанії або напряму в аеропорту , ми купували по тел , с 9.00 до 14 можна обрати україномовного оператора . Якщо брати квитки туди і назад , виходить дешевше , найдешевші зворотні були на серпень
-
Хтось купував квитки Лота з Варшави до Торонто прямий зі знижкою? Кажуть ж якийсь телеграм канал для отримання знижки
-
@thavinsy
-
Плануємо їхати в Канаду. Маю Питання. Якщо дитина отримала візу але дія паспорта закінчується влітку , продовжити дію в Канаді можливо? Або відновлювати паспорт і знову подаватись на візу ?
-
В личку
-
а если жене не одобрят в эти 30 дней, как тогда быть, или можно как с биометрией немного позже отправить паспорт??
-
Ждать одобрения паспорта жены
-
Всем доброго вечера, подскажите пожалуйста, подались семьей на визу(я, жена, ребенок) ребенку одобрили, но ребенок вклеен в паспорт жены, а ей еще не одобрили, как поступать в такой ситуации, отправлять ее паспорт и ждать, что вклеят две визи, или же ждать одобрения жены, спасибо.
-
Зд,киньте будь ласка силку на дорогу з тимчасов житлом де потрібно реєструватися)
-
Вообще не надо Дают всем украинцам
24 Feb 2023, 16:08
138/8888
15 Apr 2024, 23:42