CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Я не підкажу де, але однозначно беріть оренду лише через ріелтора і офіційний договір! Потім проблем не будете мати, але знаю що то складно, бо треба або через знайомих або через кредитну історію
-
Благодарю
-
Добрый день. Есть originalnpassport request. Хотим отправить почтой. Я уже много раз ищу на сайте VFS реквизиты для оплаты курьерской услуги для возвращения паспортов. Люди,де ця інформація? (Франція).
-
Добрый день. Подскажите какого рода уведомление должно придти на почту что паспорта готовы.
-
Доброго дня ! Може є небайдужі люди . може хто володіє інформацією . Підкажіть будьласка де можна знайти квартиру ? Бюджет 2000$ Канади в місяць . Коли виїздила з України домовилась заздалегідь за квартиру . Та по приїзду сказали , що її вже здали . Взяла відповідальність за доньку , маму , кота та собачку .. не можу їх підвести . Дякую . Гарних всим вихідних ❤️
-
У Варшаві можна забрати тільки з дорученням на конкретну особу, яка отримуватиме, та копією паспортів тих, чиї паспотри отримуються.Це доручення і копії паспортів залишається у працівників ценрту. На скільки мені відомо, немає термінів, щоб забрати. Я б радила, нехай вручну напише доручення той, хто зможе забрати, сам на себе від імені тих, чиї паспорти забиратиме))
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка хто подавав на вклейку візи у Варшіві , чи можливо щоб забрав хтось інший ,якщо доручення було написано ще на зовсім іншу людина , але вона не може забрати. І чи є термін скільки може стояти паспорт в візовому ? Чи можоливо якось по іншому забрати , бо кур'єра не могла замовити ?