CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Мы по прилету в Торонто сначала заполняли что-то вроде декларации на электронном терминале, потом был паспортный контроль, затем получали ворк пермит, потом забрали багаж, а дальше пошли через красный коридор. У нас там спросили ещё раз откуда мы и что хотим декларировать - мы устно все сказали, они просто нас отпустили без дополнительного оформления. Далее, когда открывали счёт в Scotia Bank, менеджер просто отнёсся с пониманием, что типа ньюкамеры, но устно спросил о происхождении денег. В красном коридоре мы не стали настаивать на оформлении по причине того, что у нас была с собой квитанция о снятии ввозимой суммы из польского банка. Поэтому мы предположили, что если при внесении на счёт в канадском банке возникнут вопросы, то у нас есть хоть какая-то бумажка.
-
Орієнтовно чекати 3 тижні . По-різному буває , хтось більше чекає , хтось менше . Ми чекали 3 тижні . Читала відгуки і середній показник -3 тижні
-
Дякую
-
Дякую за відповідь. Орієнтовні терміни, не знаєте які? Що люди кажуть?:)
-
Ок, зрозуміла. Дякую
-
Я відправила через них паспорт, новою поштою по Україні, а далі вони усе самі роблять На час вони не впливають, мені візу швидко вклеїли 30.05 отримав візовий і 02.06 була віза але досі чекаю щоб забрали паспорт, бо ще не було повідомлення що можна забрати вже
-
Відгукніться, будь ласка,ті хто навмисно виїжджали з України аби вклеїти візу. Знімали житло І в якому місті реально це зробити якомога швидше?
-
Люди, де найвигідніше брати квитки?
-
Дякую! Я так і не розумію як бути таким, як я. Тобто тим хто не виїжджав у Європу. Щоб вклеїти візу потрібно відправити паспорт, але це не можливо зробити з України. Щоб обрати доставку потрібно розрахуватися картою банку України, котрі не працюють на зовнішні платежі (якщо ця інфа достовірна) Скільки часу вклють візу? Щоб орієнтуватися на який час орендувати десь житло і там проживати.
-
Доброго дня, а які саме агенції?