CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Мені теж прийшло щоб свідоцтва дітей перевести,переводили, і маємо візи)
-
Ще раз дякую, гарного дня вам.
-
Ну в цілому сама видача дуже швидка. Але може бути черга. Тому розраховуйте щоб у вас 2 - 3 години було про запас. У нас була ситуація де спізнився потяг і ми ледь встигли до закриття 😁
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста папе пришло письмо, что нужен перевод военного билета. Кто-то переводил уже, нужен официальный перевод?
-
Дякую,ще одне питання скільки це займає часу?(для того аби розуміти на коли брати зворотній квиток)бо як здавав потрапив на обідню перерву,через що спізнився на потяг і був змушений ночувати в Відні.
-
Ні, просто приїжджаєте у робочі дні і забираєте.
-
Добрий день підкажіть,аби забрати у Відні реєстрація потрібна?
-
Дякую! Щиро прещиро
-
Варто спробувати, а там якщо не підійде то ви про це дізнаєтесь. Думаю все буде в порядку
-
Знайомі,котрі теж подали заявку на візи до Канади. Сказали,що мейл мусить містити прізвище та ім‘я власника к не якийсь там нік
-
Хєлоу. А хто Вам таке сказав? Головне що б доступ до листів був.
-
Дякую Вам,що погодилися мені відповісти♥️
-
Я тому вирішила запитати
-
Привіт! Мені сказали що мусить бути прізвище та ім‘я в мейлі а потім @gmail.com a не якісь там літери та цифри
-
Я користуюсь gmail.com Не виникало жодних проблем при всіх реєстраціях
-
Дуже дякую
-
Кризова форма для виправлення помилок в заявці/додачі документів/екстреного зв‘язку з ІRCC ⬇️ secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Можете не скасовувати, в написати сюди помилки, що були допущені
-
Підскажіть, будь ласка, як можна скасувати свою заявку та відправити повторно оскільки при відправці були допущенні помилки в особистих данних
-
Дякую
24 Feb 2023, 16:08
2637/8888
15 Apr 2024, 23:42