CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Навіщо 14 днів вдома?діти до 12 років у супроводі вакцинованих не мають сидіти.це офіційна інфо зі сторінки уряду.я прилетіла з донькою 6 років 4.06. вона не вакцинована,ми не на карантині
-
Зрозуміло дякую
-
Летіла з Польщі Щецин->Варшава і тоді Варшава->Торонто. Можна сказати, що це був прямий рейс в Канаду
-
Вітаю скажіть будь ласка ви летіли з пересадкою?
-
Але питали довідку про вакцинацію
-
Я летіла 26 травня з сином 4роки. Я вакцинована, тести не вимагали
-
Не робила. Сину 6 років, він не вакцинований, також не робила. Єдине, це те що потрібно сидіти 14 днів дома і відмічатися в програмі ArriveCAN(на 3 день отримала опитування, заповнила декілька питань: чи прибула до місця перебування, чи добре себе почуваю і тп.)
-
Через сайт vfs в Варшаве Выбираете passport submission и делаете запись на сдачу паспорта
-
Вот именно, но девушка на решепшене утверждала обратное, но показать где находиться кнопка регистрации не смогла. Если в приоритете личная подача позвоните лучше по телефону и выберите связь с оператором.
-
Без регистрации даты документы у вас не примут. Сегодня ездила в центр и документы у меня не приняли. Пыталась зарегестрировать дату, но у них там что то с системой. И ближайшая дата 29 июня, зарегестрироваться можно по телефону. Отправила по почте чтобы не терять время.
-
Доброго вечора,теж шукала в інтернеті)
-
Біометрію в Празі,паспорт в Відні.