CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Ви вказували ці два місяці як робочі?
-
Всем привет! Хочу написать письмо через кризисную форму, что именно вы выбирали в этих двух пунктах?
-
Раз було таке, що я 2 місяці як виявилось без дозволу на роботу працювала, але зп отримувала🤨це на іншій фірмі
-
Не можу сказати точно. Фірма кинула нас на гроші, було таке, що за березень не виплатила, за квітень дала, за травень знову ні. Скільки часу і в який період вони не платили з нас податкі, не знаю 🤷🏼♀️
-
Чи у Вас були великі перерви в роботі?
-
В мене теж так було Не переймайтеся вже зараз цим за громадянство, думаю там не матиме значення ваша робота ДО. А якщо на рахунок анкети для візи, то я отримала з тими даними які подала
-
Просто у нас із чоловіком вийшла ще така проблема,що ми працювали ніби офіційно але як виявилося податки за нас не платилися,тому виходить що і працювали ми нелегально
-
При візі так, раджу вказувати лише офіційну роботу. При подачі на громадянство, думаю робота ДО Канадаюи значення не матиме
-
Скажіть будь ласка, якщо я не додала фоіл лес візу, і відіслала сам паспорт, що робити?
-
Та я поняття не маю. Відповідаю на ваші питання. Мені здається їм байдуже буде на ваш досвід за межами Канади)
-
Тобто канадська сторона буде запрошувати ці документи?
-
В мене теж одна польська фірма вже впринципи не існує. Але зареєстрована то була і працювала я в них офіційно. Ці дані, наприклад, можуть зберігати в системі Ужонду Праці, бо вони видавали за запитом фірми дозвіл на роботу. Якщо це було в Україні, то певно десь теж є місце для таких архівів
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як вказати перелік країн ( travel history) в яких ти був, якщо то був старий паспорт на дівоче призвіще?
-
Справа в тому що дві фірми вже взагалі не існують так як під час пандемії вимушені були закрити фірми
-
Ну в мене теж давно немає ніяких документів вже, не зберігаю, особливо з переїздами. Думаю, якщо робота була офіційна таки, то достатньо буде надати контакти в разі чого і роботодавці в базі все мають і підтвердять, що ви дійсно в них працювали. А заодно і може документи зможуть архівні надати
-
Я працювала офіційно але не можу надати підтверджуючих документів. Тобто немає у мене умови о праце чи договору
-
Відкладали з попередніх робіт/жила з батьками/жила на утримані чоловіка/позичала у знайомих, та будь що. Це легше, аніж пояснити яким чином ви змогли нелегально працювати. Нелегальні гроші то більша проблема, чим запитання на що ви жили. Бо жити на нелегально отримані кошти теж такий собі плюс
-
Але тоді можуть поцікавитись,а за яий кошт ви жили?
-
Доброго дня, який Ви вказували What's your residential address? Я знаходжуся у Польщі як почалась війна. Мені вказувати українську прописку чи фактичну адресу у Польщі? Підкажіть будь ласка
-
Неофійні роботи ліпше не вказувати, мало хто одобрий такий спосіб заробітку. Ми, наприклад, в той час як працювати на такій роботі, в анкеті вказували - безробітній. І вказували лише легальну, офіційну працю
24 Feb 2023, 16:08
2813/8888
15 Apr 2024, 23:42