CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
В мене тато жив у Чехії. Я вписувала що він останні 3 роки працював у Чехії. Документів не надавала і ніхто не просив. А хто вам то сказав?
-
Річ у тому,що ми не втікали від війни а жили весь час у Польщі і нам сказали що мусять бути документи,що підтверджують де ми працювали
-
Привіт. Пишіть приблизно і що памятаєте. Головне щоб не було пробілів у датах. Всерівно ніхто не зможе то перевірити. " втікала від війни, втратила всі документи.." Я заповняла за всіх членів сімї і всім писала по памяті. Головне мені здається прописати чітко самі професії.
-
Привіт усім! Підкажіть будь ласка,якщо я не пам‘ятаю всіх працедавців за всі 10 років,як бути? Буду дуже вдячна за відповіді
-
Так)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, чи можна зробити ПЛР тест в аеропорту Шопена у Варшаві? Жива черга чи потрібно записуватися? Наперед дякую
-
Кто то приехал по одноразовому въезду? Отпишитесь пожалуйста
-
Доброго вечора!Підкажіть,будь ласка,чи реально купити квитки зі знижкою і куди звернутись?
-
только онлайн, уточнял это
-
Я здавала по запису онлайн. У всіх перевіряли лист запрошення.
-
Кто в Стамбуле занимался визой, сдавал биометрию , скажите пожалуйста сколько времени у вас занял этот процесс от сдачи биометрии до получения визы? Такое ощущение, что здесь в Стамбуле всё максимально медленно...24 мая сдала биометрию и всё тишина, даже подтверждения нет.😔
-
Подскажите пожалуйста в Бухаресте есть живая очередь на биометрию ? Или только онлайн
-
Хтось був чи зупинився в Hamilton?
-
Вам уе повідомили ,що вклейка займе 3 дні?Тоді, Вам прийшлось там лише ці дні пробути
-
Надеюсь и я скоро дождусь 🙂
-
Добрый день А есть кто летел в Канаду по foil less визе из Польши в Монреаль через Париж? У какой авиакомпании покупали билеты? Как все прошло?
-
Ждал с 11 марта 3 июня пришел запрос на паспорт
-
Поняла, спасибо
-
Дякую)
-
И так уже с марта, так что не знаю даже, когда и что там придёт
24 Feb 2023, 16:08
2839/8888
15 Apr 2024, 23:42