CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Заполняйте по порядку, от дня как покинули Украину, если потратили несколько дней чтоб добраться до франции, то вносите эти страны где вы были этот день ( хоть это и меньше 6 месяцев), у вас не должно быть пропусков
-
Буду вдячна за відповідь. Заздалегідь перепрошую за те що турбую. Не виходить.
-
Добрий вечір. Чомусь не виходить заповнити в анкеті розділ: Countries or territories of residence. Якщо зараз тимчасово у Франції,тут отримали тимчасовий прихисток.А жили весь час в Україні, в якому порядку заповнювати.?: У цій графі: «What’s your residential address »: (тут я пишу у адресу і країну де перебуваю зараз? Чи свою адресу Українську?)… І що тоді далі додаємо : «List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you've lived for the past five years, for more than 6 months.»? Я заповнюю вже у сотий раз по різному,і видає мені помилку:
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, через який час після подачі паспортів зазвичай приходить повідомлення від центру? Куди вони його шлють? Та чи шлють взагалі? (Німеччина)
-
Здравствуйте, ребят. Есть ли те, кто столкнулся и решил проблему с опечаткой в foil-less визе?
-
Ми оформлювати. Чекали десь місяць.
-
Взяти літак до Парижу,а потім до Калгарі
-
Еще вопрос кто знает можно ли в живой очереди сдать паспорт в Варшаве ? Может выйдет быстрее Запись есть на 15.06 у меня
-
Спасибо большое
-
добрый день кто сдавал в варшаве лично паспорт в посольство заполняли ли вы consent form и что писали в графе адрес чтоб забрать прийти лично пасорт/
-
Вы сделали канал, а не чат. Там нельзя даже написвть ничего...
-
Добрий день! Чи надсилав хтось зараз паспорт на вклейку візи в Німеччині? Якщо так,то в яке місто та скільки часу зайняло очікування? Дякую.