CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Зрозуміло😅 Дуже дякую за роз‘яснення))
-
Ви можете пояснити чому так? Раніше всім били visitor, a worker visa по прильоту в Канаду в арепорту)
-
Я знаю,що візу відкривають на 10 років або до кінця дії паспорта))) Паспорт до 2030 року) В моєму випадку відкрили на 3 роки🤷♀️
-
всім привіт може в когось була схожа ситуація повезла паспорт на вклейку візи сама в дюсельдорф, але в конверт поклала все те що потрібно для того шоб вони відправили готовий паспорт мені. 02.12 прийшло таке повідомлення. і тиша. не зрозуміло шо робити, чи пришлють паспорт чи як його відслідковувати?
-
О дякую. Супер вчора замовив пакет) Круто і дуже дякую
-
Доброго дня. Хто летів з Варшави в Торонто ( через Франкфурт). Чи потрібен дозвіл від батька на перетин кордону для донечки?
-
Добрий ранок! Скажіть,будь ласка, тим,хто заповняв заявки вересень-жовтень, теж відкрили візу тільки до 2025 року?
-
Привіт хто користується користується оператором українським в Канаді? Який оператор дешевший?
-
Не можна.Вам має спочатку прийти підтвердження біометрії і запит на паспорт,тоді лиш і з тим документом можна його дати на вклейку візи.
-
Можна залишити паспорт там, де будемо здавати біометрію, щоб потім не відправляти окремо паспорт?
-