CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Доброго вечора ! Хочу заповнити брату анкету , але він не може виїхати з України , щоб здати біометрію . Знаю , що обмеження в 30 днів зняли , але чи зможе він здати через кілька місяців , наприклад ? Хто знає , будь-ласка , відгукніться
-
Останній раз як я здавала самостійно (13 травня)сказали що будуть приймати тільки кур’єром ; Така ж ситуація була як і у вас.Я записалась як на біометрію,тому що на вклейку візи просто невисвідчувалось ,але у офісі при здачі паспортів сказали що це не правильно .
-
Здали 6.05,а 11.05 прийшла віза на пошту.
-
Привіт.чи є тут такі хто вже прилетів до Канади з дітками?цікавить чи питали дозвіл від батька
-
Добрий день. Піжкажіть будь ласка. Відправляємо паспорти на вклейку візи. В дитини в паспорті фото у віці 1.5 років. Зараз йому 4, дію паспорта продовжено. Чи потрібно додати свіже фото в конверт з паспортом?
-
Нет, обычной
-
Благодарю за ответ) Вы экспресс доставка отправляли?
-
Всім привіт! Є хто летів із Нідерландів або з пересадкою, хто не має вакцини?
-
2 тижні
-
26.04 отправила, 2.03 пришло. Когда отправляла говорили 3-4 дня идти будет но там были выходные
-
Добрый день Кто сдавал биометрию в Варшаве Сколько после сдачи ждать на ответ о дальнейших действиях?
-
Доброго дня, чи здавав хтось самостійно на вклейку у Варшаві після отримання foil less visa, як ви записувалися, на сайті vfs/warsaw немає функціі passport submision (лише biometrica)? Дякую!