CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Всем привет! Как поживаете😜 краткий опрос, кто где и как.
-
Да, обращался лично, сформулируйте вопрос
-
Доброй ночи. Есть ли здесь те, кто через кризовую форму сообщал об изменении в документах. Например, добавлял свой загранпаспорт, так как на момент подачи заявления был только украинский. Отзовитесь, нужна помощь) Спасибо
-
Дякую!
-
Доброго дня) Я буду відправляти паспорт на влейку візи в Бухарест (Румунія), і адреса доставки назад в Словаччину) То я повинна вставити чек, що оплатила 34,50 RON? Вартість не змінюється, якщо зворотня адреса в Словаччині?
-
До візового центру. Запис не треба
-
Може хтось напише з власного досвіду, якщо надсилали до візового в Варшаву, а забирали самостійно, як все там це проходить? Поділіться досвідом
-
То в одну, така тарифна сітка у візовому, 112 злотих А Ви за яку ціну відправите, то така і буде. Писали пошта польська наче не дорого Але можна назад не відправляти, а самостійно забирати
-
Чи і туди і назад ?
-
В Польщі плата 100 с чимось зл. То тільки в одну сторону ?
-
Адресу в консент формі свою вказуєте лише
-
дякую
-
Так, як Вам зручно
-
Тоді Ви не сплачуєте збір за зворотню доставку і коли буде повідомлення, що віза вклеєна просто приходите і забираєте паспорт
-
Відправку можно зробити з будь-якого відділення ?
-
Якщо я хочу забрати паспорт самостійно. Тоді вказувати адресу Посольства Канади і оплатити тільки за відправку?
-
Друкуєте той лист з foil less візою з пошти і його замість запрошення на паспорт вкладаєте
-
«Лист запрошення на вклейку» його не має прийшла просто электронна віза і все
-
Ще треба квитанцію про сплату за зворотню доставку вкласти обов’язково
-
А тепер я зрозумів шо найближча дата 6 го червня. І мені краще буде відправити поштою . Як і куди відправляти і з чим ? Десь є інструкції ?) дякую ще раз ))) щастяздоровля))
24 Feb 2023, 16:08
3728/8888
15 Apr 2024, 23:42