CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Скажите пожалуйста если на детей не пришло на вклейку а на родителей пришло Ждать ( им прийдет отдельное письмо или можно отправлять вместе с родительскими ?)
-
Дякую за інформацію!
-
10 хвилин, українська, не забудьте документи, ми забули лист запрошення, друкував напроти візового, взяли 50грн за 3 листочки за кожну людину
-
Спасибо!
-
Никаких вопросов, чистая украинская:)
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка хто здавав біометрію у Львові? Як проходить процедура? Там спілкуються виключно англійською? Чи задають якісь додаткові питання? Буду вдячна за відповідь!
-
У вас буде групова заявка в одному кабінеті, не треба рееструватись кожному на окремий емейл, в якій кожному окремо треба оформити запит візи в тому числі дітям
-
дякую
-
Всім від народження окрема заявка і віза
-
чи потрібно подавати окремо заявку на візу для дитини віком 10 років?
-
Так
-
Чи можна подавати на візу знаходячись в Україні?
-
Доброго дня
-
Доброго дня. Чи приходив комусь запит на додаткові документи? І як скоро після долучення документів прийшла відповідь на візу? Нам прийшов запит на резюме, чи була у когось схожа ситуація?
-
Доброго дня! мабуть у 100500 раз, але можете порадити надійних людей за допомогою кого можна відправити паспорти на вклейку Варшава або Відень. Хочу для батьків
-
+380502447290 Вартість реєстрації у Львові 70 $ Вартість вклейки візи - 50$ + 200 грн
-
Величезне дякую за відповідь
-
Можно и так и так
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо дружина раніше подавала заявку на себе і дітей (вже візи отримали), то на чоловіка - реєструватись по-новому (на його пошту ) і створювати заявку чи подавати заявку через аккаунт дружини?
-
Я подавала два паспорти поштою,але не знала ,що треба за обидва заплатити ,щоб відправили назад.Заплатила за один. Так як мені потрібен був паспорт,поїхала забирати сама. Чекати якщо подасте поштою треба зараз два місяці +-
24 Feb 2023, 16:08
459/8888
15 Apr 2024, 23:42