CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Доброго дня. Чи приходив комусь запит на додаткові документи? І як скоро після долучення документів прийшла відповідь на візу? Нам прийшов запит на резюме, чи була у когось схожа ситуація?
-
Доброго дня! мабуть у 100500 раз, але можете порадити надійних людей за допомогою кого можна відправити паспорти на вклейку Варшава або Відень. Хочу для батьків
-
Величезне дякую за відповідь
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо дружина раніше подавала заявку на себе і дітей (вже візи отримали), то на чоловіка - реєструватись по-новому (на його пошту ) і створювати заявку чи подавати заявку через аккаунт дружини?
-
Я подавала два паспорти поштою,але не знала ,що треба за обидва заплатити ,щоб відправили назад.Заплатила за один. Так як мені потрібен був паспорт,поїхала забирати сама. Чекати якщо подасте поштою треба зараз два місяці +-
-
Вы любите путешествовать?Я расскажу Вам как путешествовать выгодно,доступно и безгранично.Напишите мне сегодня и я открою вам мир Круизного отдыха,доступного каждому. А так же кто хочет развиваться в сфере туризма .Всех жду!Пишите,звоните,переходите по ссылке.Расскажу все подробно! 1. snizhana-surkova.incruises.com/
-
Привіт усім ) Скажіть будь ласка , можливо хтось проходив медогляд в м. Львів , скажіть будь ласка скільки часу це зайняло та адресу.
-
Можливості додати електронно документ немає
-
Можливо хтось може з цим допомогти. Буду вельми вдячна
-
Привіт всім. Підкажіть, будь ласка, може хтось стикався з таким. Мамі прийшов запит на копію паспорта, а не на паспорт
-
Привет всем! Подскажите, как в Италии отправлять паспорт на вклейку визы? Милан, Рим? Какой службой отправлять? Какие документы? Спасибо большое за подсказки.