CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Yes! I’m just trying to compile a list of all the companies, also this is for Vancouver
-
Привет, I write very poorly in Russian and Ukrainian. But I have a friend who is owner of multiple companies, and he is willing to help provide jobs to the Ukrainian refugees who are arriving.
-
Якщо щось побачу, то напишу ❤️
-
Я також ) дякую вам за відповіді ❤️
-
Нічого не знаю, читала таке також але підтверджуючої інформації ще ніде не бачила
-
А стосовно того, як деякі пишуть, що в Канаді можна вклеїти мульти візу , Щось знаєте про таке? Чи це чутки ?)
-
Так, все вірно
-
Аа зрозуміла , Тобто якщо я не планую літати туди-сюди з Канади я можу три роки там перебувати . Поки діє ворк перміт А якщо хочу літати, то краще вклеїти мульти візу
-
Ні, на 3 роки як дадуть ворк перміт Але вона має одноразовий в’їзд, виїхати і ще раз заїхати вже не зможете А якщо вклеювати як кажуть повинна бути мульти віза до кінця дії паспорту або деяким на 3 роки. Від чого залежить не зрозуміло, кожному по-різному вклеюють
-
Аа, дякую, а віза буде дійсна до кінця терміну дії паспорту ?
-
Це термін до якого Ви повинні заїхати до Канади, а не термін перебування там
-
Здравствуйте, у меня вопрос по электронной визе, которая пришла просто на почту , она не пдф файлом даже, Ну то ладно Визу открыли на пол года , до октября Если я отправлю паспорт на визу в Европе - мне визу на три года дадут, как по программе CUAET или на пол года как указано в этом письме ?
-
На сколько я знаю ее вклеят уже в Канаде
-
так
-
Доброго вечора) Якщо прийшла еклектронна віза) Я можу відправити паспорт вклейку?
-
Це вже була аплiкацiя на gckey. Так, питали про медичний огляд ) дякую ❤️
-
Дякую!
-
Навзаєм!
-
Будь ласка. Удачі вам!
-
дякую за відповідь!)
24 Feb 2023, 16:08
5260/8888