CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Так. Я з сім’єю. Якщо маєте громадянство України, то це зовсім не перепона
-
Привіт) Стосовно живої черги у Варшаві все дуже мінливо: одного дня можуть пускати, іншого ні (імовірніше, що не пустять). Але я вчора перевіряла сайт реєстрації, там вільний цілий тиждень до 30.04. Краще забронюйте, коли Вам найзручніше. Адреса Modlinska 6d
-
Обережно! Один з «платних помічників» у оформлені візи в Канаду. Ігнорує питання про ліцензію візового консультанта та дані його фірми. Зате неграмотно і суб‘єктивно коментує, що заповнити самостійно заявку дуууже важко. Будь ласка, застерігайте інших від співпраці з такими «помічниками» Адже весь процес є БЕЗКОШТОВНИМ і самостійно все зробити МОЖЛИВО! Я впевнена, що кожен з нас тут отримає свою довгоочікувану візу ;)
-
Спасибо 🙏
-
А что за форма и где ее взять ? Спасибо 🙏
-
Ми зареєструвалися. Свекрові вже прмйшов лист на ворк перміт. Я сдавала біометрію 19.04. Прийшов поки лист підтвердження біометрії.
-
Добрий день,підкажіть,будь ласка,чи можна у Варшаві здати біометрію без запису (жива черга),якщо так,то за якою саме адресою?
-
Доброго дня! Тут є ті, хто офіційно зареєструвався в країнах ЄС (типу як місце перебування тимчасове) і зараз подається на cuaet?
-
Ми в Римі здавали
-
Варшава
-
Біометрія 04.04. ще чекаю...
-
Я чекаю з 31.03. І ще ніяк.
-
спасибо большое
-
Дякую