CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
А подскажите, ворк пермит можно получить и НЕ в аэропорту? Или вопрос тогда точнее, можно ли приехать получить его не сразу, а хотя бы через несколько дней? Как эта вся процедура там выглядит? Не особо хочется после полёта в 16 часов ещё стоять очередь…
-
Дякунчики Вам за відповідь! 😉
-
Дякую! Підкажіть, скільки минуло часу у Вас від здачі біометрії і до отримання візи?
-
Дитині не треба біометрію проходити. Можна взяти дитину з собою і можна без дитини також. Паспорти відправляти можна разом, а от назад потрібно оплатити дві пересилки
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, я з дитиною 6 років подавалась на візу, а лист на біометрію прийшов лише на моє ім’я. Чи так має бути? Та чи можна взяти дитину з собою до посольства? Тому що мені нема з ким залишити дитину. І як потім відправляти паспорт дитини на візу, якщо навіть не було запрошення? 🙈в одному листі покласти 2 паспорти наші?
-
Бо знайомі , які подавались і чекають одобрення, сказали, що виїхати треба на протязі 1-2 місяців.... я кажу: це не правда... Та думаю запитаюсь в Чаті, може я щось пропустила.... Дякую за відповідь!
-
Доброго дня. Підкажіть, після отримання візи на протязі якого часу потрібно виїхати?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как лучше сделать 🙏,мы с мужем с 2007года вместе. Нам с ним по определённым обстоятельствам нужно было официально развестись(в 2019году). И продолжаем жить с ним ,но в гражданском браке. Есть общий сын. Он работает в Польше мы с детьми на Украине. Я сейчас заполняю аппликации и не знаю как лучше сделать. Подавать мужа вместе с нами в группе? Или отдельно на него аппликацию?
-
Підскажіть, подали заявки 1 березня, я на наступний день після біометрії отримала візу, а моя дитина (4 роки) досі не отримала. Чому це може бути?
-
Повертатись ще повертаються,а в‘їжджати не знаю
-
🇨🇦FACEBOOK ГРУППЫ ЛЮДЕЙ ИЗ СНГ В КАНАДЕ: !!! ВАЖНО - прежде чем задавать общие вопросы - воспользуйтесь, пожалуйста, поиском по группе (значок лупы справа сбоку) FACEBOOK ГРУППЫ ДЛЯ УКРАИНЦЕВ В КАНАДЕ: www.facebook.com/groups/1467248496906156/?ref=groups_discover_tab - помощь с работой www.facebook.com/groups/helpukraine.ca/ www.facebook.com/groups/354331781385627/ www.facebook.com/groups/354331781385627/ ОБЩИЕ ПРО КАНАДУ и АДАПТАЦИЮ: Помощь с жильем в Канаде: www.facebook.com/groups/canadahostukrainians Жизнь в Канаде: www.facebook.com/groups/rotfront.immigration.canada/ www.facebook.com/groups/CanadaImmigrationAdvice/ www.facebook.com/groups/all.of.canada/ www.facebook.com/groups/153116561789300/ Работа в Канаде: www.facebook.com/groups/344696543594986/ www.facebook.com/groups/career.in.canada/ www.facebook.com/groups/462656080545145 www.facebook.com/groups/253145455626109/ ВАНКУВЕР: - но можете и общие вопросы по Канаде там задавать тоже: Женская группа Bанкувера: www.facebook.com/groups/745355142720719 www.facebook.com/groups/russianwomenclubinvancouver/ Группа Ванкувера: www.facebook.com/groups/1507832796097057 Ванкувер Жилье: www.facebook.com/groups/vancouver.houses/ Работа, Бизнес, Помощь: www.facebook.com/groups/141125886643052/ Работа: www.facebook.com/groups/rotfront.vancouver/ ОНТАРИО и ТОРОНТО: www.facebook.com/groups/ontario.rus/ www.facebook.com/groups/rotfront.toronto.open/ www.facebook.com/groups/mylovetoronto/ www.facebook.com/groups/rabotavtoronto/ www.facebook.com/groups/RussToronto/ МАНИТОБА: www.facebook.com/groups/RussianManitoba САСКАЧЕВАН: www.facebook.com/groups/pn.saskatch.jobs/ Саскатун: www.facebook.com/groups/1048247155228544/ www.facebook.com/groups/pn.saskatch.hm/ АЛЬБЕРТА + Калгари: www.facebook.com/groups/RussianCalgary/ www.facebook.com/groups/rabotacalgaryalberta/ КВЕБЕК + Монреаль: www.facebook.com/groups/pomogaem.quebec/ www.facebook.com/groups/Russophones.Quebec/ www.facebook.com/groups/russian.montreal.life/ www.facebook.com/groups/rusmontreal/ www.facebook.com/groups/pomogaem.montreal/ www.facebook.com/groups/489652425956726/ www.facebook.com/groups/rusmtlblog/ www.facebook.com/groups/russianmontreal/ www.facebook.com/groups/RussianProsMontreal/ www.facebook.com/groups/salutmontreal/ www.facebook.com/groups/MontrealRNVS/ www.facebook.com/groups/1649455701760807/ www.facebook.com/groups/pn.montreal.srv/ НОВАЯ ШОТЛАНДИЯ: www.facebook.com/groups/RusNovaScotia/ НЬЮ БРАУНСВИК: www.facebook.com/groups/203868428320628/ ПОДЕЛИТЕСЬ, ПОЖАЛУЙСТА С ДРУГИМИ, ЕСЛИ ДУМАЕТЕ ЧТО ЭТО ПОЛЕЗНЫЙ ПОСТ 🧡
-
На даний момент в Польщі немає офіційного повідомлення, що в’їзд по внутрішньому українському паспорту заборонено. Якщо ви в’їжджатимете по ньому перший раз за період від початку війни - пропустять. Для виїзду ж з Польщі, якщо заїжджали по внутрішньому українському паспорту, необхідно оформити білий паспорт в консульстві (це офіційна інформація від польської прикордонної служби).