CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Дякую дуже, пошукаю!
-
Добрый вечер такой вопрос есть 2 паспорта заграничных 1 пустой и он новый , указан в анкете , а на старом все визы . В приложении документов мне нужно добавить только паспорт в заявке ?
-
Калімератур.
-
Відповіла в директ
-
А яким чином відправляли? Дякую.
-
Ми теж хвилювались, нам в агенції сказали дитячий паспорт не класти до конверту, а ще я у Бухарест написала листа емейлом, теж відповіли дитину чекайте, і ми свої відправили
-
Будете чекати чи відправляти окремо? Ми хвилюємося щодо терміну цього у 30 днів
-
У нас ще ні😔, 12 здавали, 21 отримали запрошення, а на дитину нічого…
-
Порадьте також, плз, через яку контору у Львові відправляли на вклейку?
-
А з тих, хто у Львові здавав біо, на дитину отримував хтось запит вже? В нас вже термін підходить, а на малу немає нічого (
-
Так. Записувала свого чоловіка. Вже є підтвердження візи. Очікуємо на вклейку
-
доброго дня можливо хтось стикався допоможіть будь ласка🙏 якщо мій чоловік італієць при подачі заяви на cuaet програму видає таку штуку що він може отримати eTA ми вже отримали цей eTA але не можемо продовжити подавати заявку на ворк перміт по cuaet тому що на цьому етапі кнопка Save and continue не активна і кожен раз при натисканні Start eTA воно виходить з ircc акаунту як продовжити і податися на ворк перміт?🙏🙏🙏💙 чи це взагалі можливо ? (але ж якщо кннопка save & continue є то має ж бути доступно)
-
Безрезультатно😔
-
Здравствуйте «, у кого то получилось записаться во Львове и как ?
-
так с 1 жовтня вже не потрибно заповнювати адже скасовані всі карантинні обмеження
-
Я написала їм листа ,а вони мені відповіли ,що через ковід не можна особисто забирати паспорт у Відні. Я правильно розумію,що таке можна?
-
Усім доброго вечора, та дня! Таке питання : може хтось летів чи летить у жовтні? Підкажіть Arive CAN не можу заповнити, бо прилітаю в Калгарі, а в додатку Arive can нема аэропорту Калгарі.як бути в такій ситуації?
-
Будь-ласка
-
Дякую
-
Вам на емейл буде надходити вся інформація стосовно переміщення вашого паспорту.
24 Feb 2023, 16:08
638/8888
15 Apr 2024, 23:42