CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Вище люди писали,що самостійно забрали через 4 дні
-
Я теж оплатила кур'єра і паспорт чекаю вже скоро буде 2 тижні
-
Хто з таким стикався? Відправила паспорт 8 вересня свій паспорт і чоловіка на вклейку візи. 13 і 15 прийшов емейл що віза вклеїна ,якщо ви оплатили курєра чекайте через день буде. Я курєра оплатила ,підтвердження додала була до паспортів,але уже 2 тиждні,а паспортів немає. Пишу на службу підтримки у Відень,мені відровідь ,що то треба було за два паспорти оплатити курєра хоч адреса одна. Хто користувався послугами їхнього курєра ,ви оплачували за кожен паспорт окремо?
-
Добрый день, кто уже успешно в Канаде получил визу после вьезда по фойлес, помогите, пожалуйста, оформить, постоянно ошибка...
-
А не знаете какой курьерской службой они отправляют паспорта?
-
Спасибо большое
-
Interpost.cangr@vfshelpline.com
-
Здравствуйте. Может кто-то знает имейл визового центра в Дюссельдорфе?
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/htmlview#gid=315561760
-
день добрый кто помнит и скинет была тут таблица по провинциям сравнение можете обновить? спасибо
-
068 04 05 230 ◀️ВІЗОВА ПІДТРИМКА▶️ 073 04 05 230
-
Ось тут
-
Так, є
-
Доброго вечора! Перепрошую, я пропустила😔 А є уже можливість відправляти на вклейку з України?
-
Итак вопрос к знатокам: Семейная пара официально в разводе - заявку на CUAET могут подавать в одном файле? Или уже надо раздельно подаваться?
-
Хтось робив в клейку візи в Берліні особисто ?Чи треба щось платити на місці ?
-
те ж саме. 4 дні. возив і забирав сам
-
Ви самостійно забирали?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто робив медичне обстеження в Європі Не було ніяких проблем, коли ви приїхали? Як з ворк перміт? Дякую
-
Три дня
24 Feb 2023, 16:08
680/8888
15 Apr 2024, 23:42