CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Туди разом,назад окремо
-
Так,окремо
-
Якщо мама і дитина то також окремо? Дякую
-
Я думаю потрібно друкувати бо він забирає собі в кабінку і виписує звідти дані
-
Чи обов’язково роздруковувати запрошення на біометрію? Або можно в телефоні показати?
-
З 21.03 досі чекаємо
-
Ребята подскажите пожалуйста,я сейчас переезжаю на другой адрес,мне пришло письмо о подаче документов на визу,можно ли обратный адрес доставки написать новый адрес а не тот который в заявке на визу был указан как постоянный?
-
Я тоже здесь, но жду ещё запрос. В чатах писали что да , можно и принести и забрать самостоятельно 👌🏼
-
Прямо сейчас я у визового центра в Кишиневе, очереди на биометрию нет, приезжайте сдавайте
-
Я здава біо 3 квітня в Будапешті, і вчора ввечері мені прийшло запрошення на паспорт. Хто вже здавав паспорт на візу у Відні, можете мені написати або напишіть тут чи можна забрати паспорта самому?
-
Теж цікавить
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу після здачі біометрії чекали на запрошення паспортів (Варшава)? Дякую🙏🏻
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Спасибо
-
Без поняття.можливо вам треба буде забирати самостійно.
-
А что делать если уже оплатили за 1 паспорт? А там 3...
-
США і Канада різні країни. Звичайно потрібно здавати .
-
Відповіла
-
Питала в візовому центрі.тиждень тому знайомий отримав паспорти з візами.він також говорив,що спілкувався з консультантом і йому сказали що за правилами паспорти виходять в різних конвертах,конверти іменні,і вони не зазначать на одному конверті декілька прізвищ
-
Дозволили, нічого не казали....
24 Feb 2023, 16:08
7017/8888
15 Apr 2024, 23:42