CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
В Ліоні платили за кожний паспорт
-
То Ви у Відні замовляли? Можливо у них така система. Я написала за Варшаву, може кому актуально...
-
Так. Мені на кожен паспорт дали чек, звідси і вирішила платить окремо
-
Дуже дивно, категорично різна інформація
-
Сьогодні здавала в візовому центрі в Варшаві. Замовляла зворотню доставку (в мене два паспорта мій і доньки), сказали оплачувати як за одне відправлення (125зл.) оскільки відправлять одним пакетом.
-
Так
-
Серйозно? Тоді все стає зрозумілим
-
Ми за кожен
-
Добре, тоді таке питання, до всіх, хто отримав паспорти. У всіх, у кого більше одного паспорта, платили за кожен паспорт окремо на зворотню доставку?
-
ведь можно сдать паспорта в любой другой стране верно? не там где биометрию подавали/ не хотим застрять на месяц
-
В Бухаресте когда мы проходили биометрию пришла семья, говорили точнее кричали что они три недели назад сдали биометрию и оставили паспорта в посольстве и ни слуху ни духу. Никакой инфы. Но их впустили в посольство и отдали паспорта с вклеенными визами. У нас ничего не взяли
-
Нащо? У мене був лист, що дочекатися усіх паспортів і вислати одним концертом Боже, я тепер спати не буду...
-
Я так розумію на вклейку можна в одному конверті, а зворотнью доставку треба було 6 різних конвертів оплатити
-
Так, ми оплатили один раз, вважаючи за паспорти будуть відправлені всі разом
-
А ви оплачували 35 євро? Бо я теж відправила 2 паспорти і тепер думаю може за кожен паспорт треба було платити🤔🤔🤔
-
Доброго дня! В нас така проблема😔 Відправили 6 паспортів на вклейку візи до Відня. Оплатили зворотну доставку. Але прийшов тільки один паспорт. По телефону кажуть заготовлені відповіді. Хтось стикався з таким??(((
-
Треба. Це інша країна
-
На электронную почту будет все приходить
-
Підкажіть, будь ласка, чи має якесь значення, яку адресу я вкажу при заповненні аплікації в графі mailing address ? Бо residential address зрозуміло, треба писати прописку, а mailing address? Будуть на цю адресу потім приходити якісь листи чи ні?
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, какой тест надо делать ребёнку 6 лет, который сейчас полетит с полностью вакцинированными родителями не из Украины? Монреаль
24 Feb 2023, 16:08
7196/8888
15 Apr 2024, 23:42