CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Тут пока ещё выдают на руки. Только очередь на два дня.
-
Я в Польше
-
В Австрии тоже не принимают в руки. Но получить обратно самим можно. У нас все заняло 23 минуты
-
В Турции уже не принимают паспорта в визовых Только курьером И обратно на руки тоже не выдают
-
Оплаты за вклейку нет, есть только оплата за обратную доставку
-
Мне обратная доставка не нужна Буду сама забирать паспорта
-
*оплату за обратную доставку
-
Судя из этого сообщения я сделала ошибку. Отправляла паспорта с Польской почты. В конверт положила только паспорта и распечатанный Запрос на паспорт(Passport Request) . Подскажите пожалуйста как мне теперь исправит ошибку? Как прикрепить согласие на обработку персональных данных и оплату за вклейку?
-
Дякую за відповідь)
-
Подскажите процесс как отправить документы в визовый центр в Варшаве и как заказать обратную доставку?
-
Я так і планувала впринципі, в мене запис аж на 21:00, тож прийти заздалегідь то хороша ідея, але думала можливо в когось вже була така ситуація і він знає точно де іти
-
Я б день перед тим або за пару годин до запису прийшла б у той центр, куди Вам ближче і уточнила у консультанта (вони там на вулиці стоять) :)
-
Тож тепер думаю на Chłodna чи Jana Matejki мені іти😥
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка де саме здавати біометрію у Варшаві, за якою адресою? Бо лист про запис на біометрію прийшов але у ньому не зазначена адреса за якою потрібно з'явитись, тільки фраза "з'явитись за вказаною адресою", а її там і нема...
-
Дякую, тепер все зрозуміло🙏🏻💙💛
-
Наступне запитання, крім паспорта на вклейку візу що ще треба додати? (обов'язкові документи)
-
infocanpol@vfshelpline.com
-
Original passport request має прийти
-
Пальчик в низ, хто з якихось причин не отримав візу CUAET або довго чекає 👎🏻 ваші враження?
-
Поставте сердечно, хто отримав візу CUAET, чи хто вже в Канаді живе працює по цій візі ❤ ваші враження?
24 Feb 2023, 16:08
7371/8888
15 Apr 2024, 23:42