CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Скажите пожалуйста с чем может быть связано, анкету заполнили, а запрос на биометрию уже неделю не приходит?
-
Здравствуйте.Скажите,пожалуйста, кто давал паспорт на вклейку в Бухаресте, сколько по времени это длилось ?
-
Так. Кожна особа, що має паспорт, може подаватись окремо. Я б порадила зробити доручення від батьків, в якому прописано, що дитина може подорожувати сама. Звичайно з перекладом на англ/франц. У Канаді повнолітніми вважаються діти 18-19 років ( в залежності від провінції). Всередині Канади до 18-19 річчя необхідий опікун, або ж один з батьків. Усе вище написане - порада, Ви робіть як вважаєте за необхідне.
-
Якщо є дві вакцини- плр чи експрес тест не потрібен. Якщо хвилюєтесь - краще тоді зробіть плр на всяк, тоді точно не попадете на вартість білету, якшо не захочуть вас посадити на літак… ну, я б так зробила- ви робіть як вважаєте за потрібне😉
-
В мене є вакцина але всеодно навсяк випадок роблю тест. Але є нюанс. Я лечу з пересадкою 21 годину Щоб експрес тест був дійсним весь час польоту - мені треба його робити в день вильоту о 4 ранку. Тут в Варшаві о 4 ранку все закрито. Але якщо розраховувати щоб тест був дійсний під час пересадки - тоді встигаю. (Тест закінчується за 4 години до прильоту)
-
Доброго дня, за скількі часу я зможу отримати візу як що здам відпечаткі ( Варшава ) Запрошення є цікаво скількі середньо статистично чекати на візу
-
#работа В nesters market Woodwards нужны люди в отдел Дели ( Деликатесы). Зарплата минимальная 16$ в час Находится возле станции China town. Нужно делать бутерброды, нарезка колбасы, упаковка. Также нужно будет обслуживание клиентов - подогревание бутербродов. Можно работать полный рабочий день 8 часов в день, также парт тайм. График обговариваетесь с менеджером. Английский нужен для общения в внутри с персоналом, также с покупателями. Кому интересно, напишите мне в личку - передам контакт менеджеру( нужен фб мессенджер). Выплата 2 раза в месяц.
-
Але все ж подивіться внизу біометріі попередньої та теперішньої- можливо здавали в одному й тому ж місці, але були різні країни розгляду вашої справи. У мене був спочатку Лондон, потім Варшава. Тому й два підтвердження біометріі. Ну, так було у мене.. але, бачу, читаю, що систематики в діях канадського уряду немає😀 у всіх все по-різному😁
-
2 тижні. Але то було в травні..
-
У мене ні,не змінювався,так і висить ,що чекають мій паспорт для вклейки. А в чоловіка вчора з : чекають на паспорт для вклейки змінився на заявка в обробці і сьогодні знову вже пише ,що чекають на паспорт для вклейки.🤷♀️😕 2. І ні, біометрію і на вклейку -все у Варшаві робили