CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Так, мені також продовжили
-
Мені тільки що вдалось зробити так як я писав вище і дійсно сертифікати продовжені до середини 23 року)
-
Нажаль, ця опція була неможлива без видалення застосунку( кардидальне вирішення питання 😁
-
Мої документи прийшли в візовий 29.03..і тільки через тиждень, 5.04 мені прийшов перший лист..що з візового відправили в консульство.. І от , ще чекаю. .більше нічого не було
-
Потрібно лиш наново подати заявку на пошук сертифікатів, дію видаляти не обов'язково)
-
Пришлось удалить дии и установить заново! Помогло. Вдруг кому поможет)
-
Никто не сталкивался с тем, что сертификат в дие не загружается? Не пойму в чем проблема
-
Можливо хтось не знав: термін дії сертифікату вакцинації продовжили на 1,5 роки Можете оновити в дії і тоді вже завантажувати пдф
-
Там можно сертификат в пдф скачать
-
Я загрузила в Arrive Can конечно
-
У меня так же было
-
Да у меня файзер, но подтверждение только в дие
-
Здравствуйте Да, это этот дом Если у Вас подходящие вакцинации , то карантина не будет, Вы просто на всякий случай пишите адрес этот
-
Добрый день! Ребят, поделитесь опытом! Я планирую вылетать скоро, есть к кому заселиться . Имеется паспорт вакцинации. Загрузила ArriveCan , там спрашивается, есть ли у меня место, где я могу быть полностью изолированна от общества ... Если это дом, где проживают люди, считается? Все ли соблюдают карантин 14 дней по приезду?
-
Доброго дня усім! Чи є тут хтось , хто здавав паспорт на вклейку візи в Рим? Чи можна відправити в Рим, якщо біометрія була у Варшаві?
-
Дуже дякую) чекатиму. А Consent form де потрібна?
-
Ми кинули в суботу, у вівторок один лист прийшов, на другий день інший, а паспорт забрати через тиждень, теж. Там це система, якщо всі документи заповнені
-
Три дні доставляють?
-
Три дні
-
З Польщі, 200 км від Варшави
24 Feb 2023, 16:08
7866/8888
15 Apr 2024, 23:42